DOLAR

32,6645$% 0.32

EURO

35,5639% 0.42

STERLİN

42,0850£% 0.79

GRAM ALTIN

2.509,16%1,72

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%1,37

TAM ALTIN

16.220,00%1,37

ONS

2.390,92%1,48

BİST100

10.851,78%-0,19

BİTCOİN

1842753฿%-3.31652

a
alan18-kopya
  • bire1haber.com
  • Yaşam
  • YILMAZ: “TÜRK MİLLETİNE YAKIŞAN ŞEKİLDE BU GÜNLERİ GEÇİRECEĞİZ”

YILMAZ: “TÜRK MİLLETİNE YAKIŞAN ŞEKİLDE BU GÜNLERİ GEÇİRECEĞİZ”

Son günlerde yaşanan Suriyeli sığınmacılar ile ilgili olayların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çeşitli mahallelerde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşları sağduyulu davranmaya davet etti.

Başkan Yılmaz, “Oynanan oyunları biliyoruz. Bu oyunlara alet olmayacağız. Türk Bayrağı’na el uzatanlara, vatanımıza el uzatana yüzyıllar önce ne yaptığımızı tüm dünya bilir. Lütfen, ne olur, düşmanlarımızın beklediği o görüntüyü vermeyelim. Türk milletine yakışan şekilde bu günleri geçireceğiz.” dedi.

Başkan Umut Yılmaz; Çıksorut, 29 Ekim, Umut, Güzelyurt ve Göllüce Mahallesi’nde hem ev ziyaretleri hem de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan Yılmaz, ziyaretlerinde vatandaşlarla birebir görüşerek, onların sorunlarını ve taleplerini de dinledi. Yılmaz, barış ve huzur ortamının korunması için çaba göstereceğinin altını çizdi. Başkan Yılmaz, ziyaretlerine devam edeceğini ve her zaman halkın yanında olacağını belirterek, tüm vatandaşları sağduyulu olmaya davet etti.

HEPİMİZ, TÜRK’E YAKIŞAN ŞEKİLDE DAVRANACAĞIZ

Özellikle gençlere sahip çıkılması gerektiğini dile getiren Başkan Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

“Aziz milletim, sevgili gençler, sağcısı, solcusu tüm kardeşlerim, dünden beri yaşananları üzülerek izliyoruz. Sizlerden rica ediyorum. İktidara karşı olabilirsiniz. Hangi partili olursanız olun, bugün hepimiz, Türk’e yakışan şekilde davranacağız. Oynanan oyunları biliyoruz. Bu oyunlara alet olmayacağız. Sizlere gaz vermek isteyecekler. Sizleri, sokağa dökmek isteyecekler. Bizim, bunlara ihtiyacımız yok. Türk Bayrağı’na el uzatanlara, vatanımıza el uzatana yüzyıllar önce ne yaptığımızı tüm dünya bilir. Sevgili dostlarım; lütfen, hepimiz bu süreci yakışan şekilde geçireceğiz. Suriyeliler, kardeşimizdir. Suriyelileri görüp kovalamak, onlara hakaret etmek, onları sokakta görüp rencide etmek bize yakışmaz.

Hiçbir Türk gencine yakıştırmam. Türk Devleti, yeri geldiğinde ne yapacağını çok iyi bilir. Lütfen, ne olur, düşmanlarımızın beklediği o görüntüyü vermeyelim. Tepkinizi ortaya koydunuz. Haklısınız. Ama Müslüman bir Türk genci olarak, bu memleketin bir belediye başkanı olarak sizlerden rica ediyorum. Bugün, yarın, diğer günler önemli. Evlerimizde çaylarımızı içelim, sohbetlerimizi yapalım. Sevgili gençler, biz Türk milletiyiz. Türk milletine yakışan şekilde bu günleri geçireceğiz.”

Başkan Yılmaz’ın sağduyu çağrısı, toplumun tüm kesimlerinde olumlu karşılandı. Vatandaşlar da bu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemini vurguladılar.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

DOĞAN, ‘DEVLETİMİZE VE BİZE GÜVENİN’

HIZLI YORUM YAP