DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2045283฿%-2.62871

a
alan18-kopya

ALİ DOĞAN “UMUT KART”I UMUT YILMAZ’A ANLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nizip Belediye Başkan adayı Ali Doğan, 31 Mart’ta Belediye Başkanı seçildiği takdirde hayata geçireceği sosyal projelerinden birisi olan “Umut Kart”ı, CHP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Umut Yılmaz’a anlattı.

CHP Nizip Belediye Başkan adayı Ali Doğan, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Umut Yılmaz ile birlikte katıldıkları Gaziantep’teki halk buluşmasında, seçimi kazandığı takdirde hayata geçireceği sosyal projelerinden birisi olan “Umut Kart”ı önce seçmenlere, daha sonra da Umut Yılmaz’a anlattı.

Ali Doğan, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde sandıktan Belediye Başkanı olarak çıkacaklarını, adaylığının açıklanması ile birlikte Nizip halkanın kendilerine çok büyük teveccüh gösterdiğini ve artık Nizip’te değişim meşalesinin yakıldığını belirterek,” Adaylığımın açıklanması ile birlikte yıllardır kaderine terk edilen, hak ettiği hizmetleri alamayan Nizip halkı değişim için bana ve ekibime çok büyük teveccüh gösteriyor ve verilen destek her geçen gün çığ gibi büyüyor. Nizip, 1 Nisan sabahı halk için yönetim anlayışı ile yeni bir sayfa açacak. Nizip değişecek, herkes hak ettiği hizmetleri eşit şekilde alacak” dedi.

Göreve geldikten sonra hayata geçirecekleri 41 projeyi geçtiğimiz günlerde Nizip halkı ile paylaştıklarını ve her projenin ilçeye vizyon katacağını, Nizip’in çehresinin değişeceğini ve vatandaşların da mutlu ve gelecekten umutlu bir şekilde yaşamaya başlayacağını ifade eden Ali Doğan,” 1 Nisan’dan itibaren Nizip yeni bir güne, daha umutlu ve mutlu bir geleceğe uyanacak. Geçtiğimiz günlerde Nizip için yapacağımız 41 projeyi halkımızla paylaştık ve çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Projelerimizin tamamı, toplumun her kesimine hitap eden ve ilçemizin ihtiyacı olan projeler” diye konuştu.

“UMUT KART”

Sosyal projeleri arasında yer alan “Umut Kart” projesi ile hem Nizip’teki dar gelirli ailelere ve hem de Nizip esnafına dokunacaklarını vurgulayan Ali Doğan,” İlçemizde aylık düzenli geliri olmayan dar gelirli ailelere hangi siyasi fikre sahip olursa olsun destek olmak amacıyla “Umut Kart” projemizi hayata geçireceğiz. Bir anne iki fotoğraf ve gelir düzeyi muhtaçlığı belgesi ile Belediyemize başvurduğu takdirde kendisine “Umut Kart” vereceğiz. Kart’a her ay düzenli bir şekilde hesabına para yüklenecek ve 5 yıl boyunca istediği esnaftan ihtiyacı olan alış verişini yapacak. Bu kart ile hem aileler ve hem de esnafımız kazanacak. Kimseyi kuyruklara sokmadan, afişe etmeden ve zorla fotoğraf çektirmeden kendi belirleyeceği ihtiyaçlarını bu kart ile istediği esnaftan alabilecek” şeklinde konuştu.

UMUT YILMAZ’DAN, ALİ DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Ali Doğan’ın sunumunun ardından kartın kendi adını taşıması Şehitkamil Belediye Başkan adayı Umut Yılmaz bir hayli duygulanarak,” Ali Başkanım için Nizip’ten çok güzel haberler alıyoruz ve 1 Nisan sabahı da Nizip Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacağından hiç şüphemiz yok. Nizip için projelerinden birisi olan “Umut Kart”ın beni adımı taşıması da beni mutlu etti. Ali Başkanıma beni bu kadar düşündüğü için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ÖZTÜRKMEN’DEN ANLAMLI TIP BAYRAMI MESAJI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.