DOLAR

34,0125$% 0.06

EURO

38,0825% 0.1

STERLİN

44,9905£% 0.04

GRAM ALTIN

2.742,87%-0,06

ÇEYREK ALTIN

4.522,00%0,70

TAM ALTIN

18.113,00%0,68

ONS

2.509,40%-0,11

BİST100

9.668,10%-2,55

BİTCOİN

2181290฿%0.23096

a
alan18-kopya

“DAHA GÜZEL TÜRKİYE İÇİN GELİN BİRLİKTE HAREKET EDELİM”

Vatan ve Hürriyet Partisi Gaziantep İl Başkanı Şemsi Ayaslan, Türkiye’nin her anlamda yeniden ayağa kalkması için herkesi parti çatısı altında buluşmaya davet etti. Ayaslan,  Vatan ve Hürriyet Partisi olarak 41 ilde örgütlendiklerini ve genel seçimlere yetişmek için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Vatan ve Hürriyet Partisi Gaziantep İl Başkanı Şemsi Ayaslan, Türkiye’nin çok zor günlerden geçtiğini, halkın ekonomik anlamda artık nefes alamaz duruma geldiğini, alım gücünün dibe vurduğunu, adalete güven duygusunun kalmadığını, ticaretin durduğunu, bir çok esnafın siftah yapmadan günü tamamladığını söyleyerek,  ülkenin yeniden ayağa kalkması için herkesi partilerine katılmaya davet etti.

Ayaslan, özellikle genç neslin ülkeye ve ülkeyi yönetenlere küskün, kırgın ve küskün olduğunu belirterek, “Haydi, hep birlikte ülkenin daha güzel geleceğe yürümesi için birlikte hareket edebilmek adına Vatan ve Hürriyet Partisi çatısı altında buluşup, Türkiye’ye hep birlikte huzuru, adaleti, hak edenin hakkını aldığı yolda birlikte yürüyelim” dedi.

Şemsi Ayaslan , yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu ülkenin ekmeğini yiyip, vefa borcunu ödeme adına kelle koltukta mücadele verip, halkını, emeklisini, polisini, askerini, gencini, yaşlısını düşünen, uzun yıllar halkını korumaya, kollamaya doymayan, bayrağını toprağını düşünen Yalçınları, Cenkerleri, Meltemleri, Ramazanları, Nazmileri, Ahmetleri yalnız bırakmama adına kendin ve dostlarım adına söz verdim. Vatan ve Hürriyet meşalesinin temiz ellerde olduğundan hiç şüphe etmeden, kanımın son damlasına kadar mücadeleye devam edeceğim.

Ülkemizde, gençler küskün, dargın ve kızgın.

Peki kime ?

Ülkeyi bu duruma getirenleri mi ?

Sabit fikirle yeniliğe kapalı atalarına mı ?

Kusur gençlerde mi yoksa onları değersiz kılan sistemde mi ?

Koca 20 yıl aşıldı, ülke bu durumda.

Üretim yok.

Ekim yok, olsa da kâr yok, TL değer kaybetti.

Alım gücü, aranılan adalet haliyle yok.

Birlik beraberlik yok.

Dostluk desen yok.

Cüzdanda para yok.

Satılan ürün yok.

Bankada faiz çok.

Anlaşılan insanlık yok.

Bu kadar değerlerimizi kaybettik.

Anlayacak akıl yok.

Anlasak ta zincirleri kıracak güç yok.

Şimdi son umut olarak, tertemiz ellerini bu ülke için taşın altına koyacak yiğitler var.

Ülkenin geleceğine ışık tutacak, kalkınma hamlesini yeniden başlatacak ve Türkiye’nin refaha yeniden kavuşması için, gülmeyen yüzlerin yeniden gülücükler saçması için, tertemiz ellerini taşın altına koyacak yiğitler Vatan ve Hürriyet Partisi amblemi altında bizimle birlikteler.

Haydi, hep birlikte ülkenin daha güzel geleceğe yürümesi için birlikte hareket edebilmek adına Vatan ve Hürriyet Partisi çatısı altında buluşup, Türkiye’ye hep birlikte huzuru, adaleti, hak edenin hakkını aldığı yolda birlikte yürüyelim.

Elimizdeki değerlerimiz tamamen yok olmadan, azalan umutları yeniden yeşertebilmek için bir araya gelelim.

Çünkü, Türkiye’de maalesef çok zengin isen parayla satın aldığın mevkin olur.

Bu zinciri birlikte kıralım.

Bizlere, biz olduğumuz için değer veren, tüm güçleriyle yanımızda duran, görüşlerimizi, düşüncelerimize saygı duyan, birlik ve beraberliğimizi asla bozmayan parti büyüklerimiz var.

41 ilde örgütümüzü kurduk ve genel seçimlere yetişmeye çalışıyoruz. Yolun yarısından fazlasını geçtik.  

Sesimize ses olan, Vatan ve Hürriyet Partisi çatısı altında elimizi taşın altına koyup çoğalalım, çoğaldıkça biz olalım. Türkiye’nin aydınlık geleceğine, siyasi, ekonomik ve kültürel anlamda katkıda bulunup, yeniden kalkınma, adalet, eğitim, sağlık, sosyal hayat ve özgürlüklerin herkese eşit şekilde dağıtıldığı günlere birlikte ulaşalım.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tüm Yorumlar (1)
  • Ramazan ORÇAN
    1 ay önce
    0 0

    Dilinize sağlık Başkanım Başarılarınız daim olsun inşallah. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın .

Sıradaki haber:

AK PARTİ’DE FEDAİOĞLU DÖNEMİ BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.