DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.390,75%-0,24

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

TAM ALTIN

15.754,00%0,37

ONS

2.301,39%-0,07

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2030915฿%6.76203

a
alan18-kopya

ANKARA’DA BAKANLARIN GÜNDEMİ GAZİANTEP

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül başkanlığında, İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyup Özkeçeci, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan ve Bünyamin Bozgeyik, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret ederek Gaziantep’te yapılacak proje ve yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ve kent yöneticilerinden oluşan heyet ziyaretlerine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile başlarken, Gaziantep’te gençler için yapılan ve planlanan projeler hakkında görüşmeler yaptı.

Gaziantep’in futboldan, basketbola, voleyboldan salon sporlarına olmak üzere birçok konuda sporcu yetiştiren bir merkez olduğunu dile getiren heyet, Gaziantep’in spor şehri olması konusunda ciddi gayretleri olduğunu ifade etti.

“YARALARIN BİR AN ÖNCE SARILMASI İÇİN BİR ARADAYIZ”

Heyetin ikinci durağı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki oldu.  İl Başkanı Murat Çetin ziyarette yaptığı konuşmada, asrın Felaketinin yaralarının sarılması ve konteynerlerde kalan ailelerimizin yuvalarına kavuşması için istişarelerde bulunduklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesi için verdiği desteği ve önemi inkar edemeyiz. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızla gergin temas halindeyiz. Eksikler var ama yapılanlarda var. Bu yüzden Konteyner Kentlerde yaşayan vatandaşlarımızın bir an evvel gerçek yuvalarına kavuşmaları adına çalışmaya devam ediyoruz. Asrın felaketinden en fazla yara alan Nurdağı ile İslâhiye İlçemizin taleplerini yerine getirebilmek için buradayız. Deprem mağdurları tek önceliğimiz. Sayın Bakanımıza ilgi ve alakaları için minnettarız” dedi.

TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül, ziyaretlerle ilgili değerlendirmede ise, “Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Milletvekillerimizle ziyaret ettik. Şehrimize kurulacak ve genişletilecek sanayi bölgeleri başta olmak üzere üretimi ve kalkınmayı güçlendirecek adımlarımızı konuştuk. Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu

GAZİANTEP İÇİN BAKANLARI TEK TEK GEZDİLER.

Ziyaretlerine Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile devam eden Gaziantep heyeti, Gazi şehir için yapılan ve planlanan, ihtiyaç olan konularda ilk ağzından taleplerini ileterek destek arayışına girdiler.

BİR GÜNDE 5 BAKAN ZİYARETİ

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR, Milli Savunma Bakanı Yaşar GÜLER ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ ile 5 bakan ziyareti yaparak Gaziantep için yapılan, plandan ve olması gereken projeler konusunda dolu dolu bir gün geçirdiler.

 

 

 

 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ŞEHİTKAMİL’DE AÇILAN YAZ KURAN KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.