DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2042607฿%-2.2302

a
alan18-kopya

ARAZİ TARTIŞMASINDA AİLE FACİASI

Gaziantep’te iki kardeş arasında arazi paylaşımı nedeniyle çıkan tartışma cinayetle son buldu. Abdurrahman (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, iddiaya göre arazi paylaşımı taleplerini kabul etmeyen babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile anneleri Gonca Açıkbaş ve kardeşleri Müslüm Caner Açıkkbaş’ı (20) çıkan tartışmada bıçakladı. Baba Müslüm Açıkbaş hayatını kaybetti. Ağır yaralanan anne ve oğlu ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olayın ardından şüpheli iki kardeş yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesine bağlı Çaybeyi Mahallesi’nde, iddiaya göre, babalarına ait arazilerde çiftçilik yapan Halaf Açıkbaş ve Abdurrahman Açıkbaş kardeşler, babaları Müslüm Açıkbaş’tan tarla ve bahçelerin paylaşılmasını istedi. 6 çocuk babası Müslüm Açıkbaş, bu talebi kabul etmedi.

Bunun üzerine dün sabah saatlerinde aynı taleple gelen ve bir kez daha olumsuz yanıt alan 2 kardeş, babalarına ait fıstık bahçesine gitti ve traktörle ağaçları yıktı. Gece saatlerinde ise iki kardeş tekrar babalarının evine giderek arazi paylaşımını yapmasını isteyerek tartıştı. Baba  Müslüm Açıkbaş tartışma üzerine eşi Gonca Açıkbaş ve oğlu Müslüm Caner Açıkbaş’ı otomobiliyle alıp şehir merkezindeki evine gitmek istedi.

Ancak,  Halaf ve Abdurrahman Açıkbaş kardeşler, mahalle çıkışında babalarının kullandığı aracı durdurup bıçakla baba, anne ve küçük kardeşlerine saldırdı.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Müslüm Açıkbaş, eşi Gonca Açıkbaş ve oğulları Müslüm Caner Açıkbaş’ı ilk müdahalenin ardından Oğuzeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Müslüm Açıkbaş, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Saldırıda ağır yaralanan anne ve oğlunun tedavisine ise yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor. Müslüm Açıkbaş’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsisinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Olayın ardından kaçan Halaf ve Abdurrahman Açıkbaş kardeşler, kısa sürede jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZİANTEP’TE DOLANDIRICILIK ARTTI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.