DOLAR

32,4694$% 0.14

EURO

34,7841% 0.07

STERLİN

40,9415£% 0.25

GRAM ALTIN

2.386,45%0,28

ÇEYREK ALTIN

3.912,00%0,10

TAM ALTIN

15.623,00%0,08

ONS

2.287,96%0,09

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1949285฿%-6.18415

a
alan18-kopya

ÇARPTI, ÖLDÜRDÜ, SERBEST KALDI

Gaziantep’te, 24 Temmuz’da yolun karşısına geçmeye çalışan 66 yaşındaki 4 çocuk annesi Gökçen Bulut’a çarparak ölümüne neden olan ve kaza sırasında alkollü olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bulut’un ailesi karara itiraz ederek, sürücünün tutuklanmasını istedi.

Alınan bilgiye göre, 24 Temmuz Pazar günü Şahinbey ilçesine bağlı Sarıt ve Deredüzü mahalleleri arasında yolun karşısına geçmeye çalışan 66 yaşındaki 4 çocuk annesi Gökçen Bulut’a, yaklaşık 100 kilometre hızla seyrettiği iddia edilen Hayrettin Ç yönetimindeki 27 ALF 377 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce öteye savrulan Gökçen Bulut, ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi ile olay yerine 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Bulut’un hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri ise olay yerinde güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

Bulut’un cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından Sarıt Mahallesi’nde toprağa verildi.

Yapılan incelemelerde, olay yerinde yaklaşık 45 metre fren izi olduğu belirtilirken, araç sürücüsü Hayrettin Ç.’nin yerleşim yeri olan bir bölgede 50 kilometre hızla gitmesi gerekirken yaklaşık 100 kilometre hızla seyir ettiği ifade edildi.

Jandarma trafik ekiplerinin hazırladığı kaza tutanağında araç sürücüsü Hayrettin Ç. asli kusurlu bulunurken 4 çocuk annesi talihsiz kadının ise tali kusurlu olduğu belirtildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Kazanın ardından otomobil sürücüsü Hayrettin Ç., eşiyle birlikte aracını olay yerinde bırakarak kaçtı. Yapılan çalışmalar sonucu Hayrettin Ç.’ye ulaşan Jandarma ekipleri ifade vermeye ikna etti. Jandarma Karakoluna giden ve işlemleri tamamlanarak sevk edildiği adliyede Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan Hayrettin Ç., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AİLESİ KARARA İTİRAZ ETTİ

Otomobil sürücüsü Hayrettin Ç.’nin davranışının taksiri aştığını kazaya davetiye çıkarma olduğu belirtilen itiraz dilekçesinde, “Şüpheli kazanın meydana gelmesinde asli ve tam kusurludur. Tutuklama tedbiri için gereken şartlar fazlası ile mevcuttur. Olay yerinden kaçan şüpheli jandarmanın çağrısı ve çabasıyla ifadeye gitmek zorunda kalmıştır.

ALKOLLÜ ÇIKTI

Ayrıca, şüpheli olay yerinden eşi ile birlikte kaçmış, böylece zaman kazanıp hem eşinin hem kendi ifadesini kurgulayarak delilleri karartacak nitelikte yanlış bilgiler vermiştir. Şüphelinin kanında alkol tespit edilmesine rağmen alkol almadığı yönünde beyanda bulunmuş ancak, şüphelinin kanında 3.2 promil oranında alkol tespit edilmiştir” denildi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MAGANDA KURŞUNU 15 YAŞINDAKİ GENCİ HAYATTAN KOPARDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.