DOLAR

32,3690$% -0.35

EURO

34,7032% -0.33

STERLİN

40,5762£% -0.37

GRAM ALTIN

2.379,96%-1,75

ÇEYREK ALTIN

3.927,00%-1,68

TAM ALTIN

16.055,00%-0,26

ONS

2.292,41%-1,15

BİST100

10.181,30%1,35

BİTCOİN

1894959฿%0.86542

a
alan18-kopya

DEVA, GAZİANTEP ADAYLARINI BABACAN TANITTI

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin 31 Mart yerel seçimlerine kendi adıyla, logosuyla ve adaylarıyla gireceğini söyledi. Babacan, “Duymayan varsa duysun, bilmeyen varsa öğrensin. DEVA Partisi, önümüzdeki 31 Mart seçimlerine kendi adıyla sanıyla, kendi logosuyla, amblemiyle, kendi gücüyle girecek” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çeşitli ziyaretler ve Belediye Başkan adaylarının tanıtımı için geldiği Gaziantep İl başkanlığında düzenlenen toplantıda Büyükşehir Belediye ve ilçe belediye başkanları adaylarını açıkladı. Babacan, Deva Partisi olarak, milli veya dini değerleri istismar ederek ayrıştırmaya çalışan kim varsa, hepsine karşı çıkacaklarını söyledi.

31 Mart seçimlerine kendi listeleriyle gireceklerini ifade eden Babacan, “Duymayan varsa duysun, bilmeyen varsa öğrensin. DEVA Partisi, önümüzdeki 31 Mart seçimlerine kendi adıyla sanıyla, kendi logosuyla, amblemiyle, kendi gücüyle girecek. Türkiye’nin her köşesinde seçim günü eline pusulayı alan vatandaşlarımız DEVA Partisi logosunu görecek. Türkiye’nin her yerinden vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla temiz ve iyi yönetime oy verebilecek. Türkiye’nin her yerinden vatandaşlarımız bileğinin gücüyle, alnının teriyle, boğazından haram tek lokma geçmemiş adaylarımıza oy verebilecek. Gaziantepliler de 31 Mart günü oy pusulasını ellerine alacak ve damgayı DEVA logosuna basacak ” diye konuştu.

Siyasette kin, öfke ve nefret dilinin Türkiye’deki sosyal dokuya büyük zarar verdiğini dile getiren Ali Babacan,  şöyle konuştu:

“ülkemiz kutuplaştırıcı siyasetin, ayrıştırıcı siyasetin yeniden esiri yapılmak isteniyor. İktidardan söz etmiyorum bakın, muhalefet de yapıyor bunu. Gazze mitinginden dönerken yumruklu saldırıya maruz kalan İsmail Bey’i hepimiz gördük. Saldırıyı gerçekleştiren genç kardeşimizi bir kenara ayırıyorum. Gençler hata yaparlar. Hatalarını savunmadan, onlara doğru yolu göstermek bizim görevimiz. Mücadelemiz gençlerle değil. Mücadelemiz, gençleri öfkeyle dolduran, onları kendi insanına düşman eden zihniyetle. Yumruk yiyen vatandaşımız, İsmail Bey, ‘Genç kardeşimiz hata yapmış, affederim’ dedi. Yumruk atan kardeşimiz bile savunmadı yaptığını. Pişman olduğunu söyledi. Fakat bazı siyasetçiler ne yaptı? Yumruğu yiyen vatandaşımıza bir ‘Geçmiş olsun’ dileğini bile çok gördüler. Hiç kimseden ses çıkmadı. Ses çıkaranlarsa, ne acıdır ki yumruğu, şiddeti savundular. İfade özgürlüğü deyip duranlar, ifade özgürlüğünü askıya aldılar. Yetmedi, son kullanma tarihi çoktan geçmiş sloganları raftan indirdiler. Kimse kusura bakmasın; biz bu ülkeyi, milli veya dini değerlerimizi istismar ederek ayrıştırmaya çalışan kim varsa, hepsine karşı çıkacağız. İktidarmış, muhalefetmiş, ayırt etmeden karşı çıkacağız. Biz, gençlerimizin bu uğurda maşa olarak kullanılmasına izin vermeyeceğiz”

Konuşmaların ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

DEVA Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Kurt olurken, İlçe Belediye Başkan adayları ise şu isimlerden oluştu:

Şahinbey: Bekir Saltan

Şehitkamil: Okan Kısacık

Araban:  Ferit Karataş

İslahiye: Bekir Yücel

Oğuzeli: Mehmet Bozkurt

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KOÇER’DEN 10 OCAK MESAJI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.