DOLAR

32,2289$% -0.06

EURO

34,7282% -0.01

STERLİN

40,4208£% 0.1

GRAM ALTIN

2.393,69%-0,26

ÇEYREK ALTIN

3.938,00%-0,37

TAM ALTIN

15.730,00%-0,38

ONS

2.308,24%0,03

BİST100

10.247,75%-0,86

BİTCOİN

1985201฿%-2.2929

a
alan18-kopya

FATMA ŞAHİN’İN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in babası Mustafa Kıymık hayatını kaybetti. Bayram günü hayatını kaybeden merhum Mustafa Kıymık için düzenlenen cenaze törenine Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başta olmak üzere iş, siyaset dünyası, STK’lardan oldukça yoğun bir katılım oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in babası merhum Mustafa Kıymık için Şireci Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve Gaziantep Valisi Kemal Çeber başta olmak üzere iş, siyaset dünyası, STK’lardan yoğun bir katılım sağlandı.

Cenaze törenine Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Kamu Başdenetçisi(Ombudsman) Şeref Malkoç, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, İstanbul Valisi Davut Gül,  5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Hacı Halil Osma, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül,  Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyup Özkeçeci, Ali Şahin, Mesut Bozatlı, Bünyamin Bozgeyik, Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı,Eyupsultan Belediye Başkanı Deniz Köken.  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep eski Milletvekileri Nejat Koçer, Bayram Yılmazkaya, Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Teymur, GSO Başkanı Adnan Ünverdi, GTO Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur, MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Asım Güzelbey, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Abdulkadir Sköücü, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz,  İzzet Şahin, iş dünyasından ve STK’lardan çok sayıda isim katıldı.

Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez kıldırdığı cenaze namazı sırasında Fatma Şahin’in yaşadığı büyük üzüntü gözlerden kaçmadı.

Merhum Mustafa Kıymık’ın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, babasının vefatı sonrası duygusal bir mesaj paylaştı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin mesajında, ‘’Bir Ramazan Bayramı annemi, bu Kurban Bayramı’nda da babamı kaybettim. Bayramlar öksüz ve yetim kaldı benim için. Hayatı boyunca çocuklarına siper olmuş, son limanım babamı, öğle namazına müteakip Şireci Camii’nden uğurlayacağız. Rabbim, affıyla karşılasın. Âfiyetten ayırmasın’’ ifadelerini kullandı.

Bire1haber.com ailesi olarak merhum Mustafa Kıymık’a Allah’tan rahmet, başta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin olmak üzere, yakınları, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MUTFAK TÜPÜ 380 LİRA OLDU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.