DOLAR

32,3627$% -0.38

EURO

34,7639% -0.17

STERLİN

40,6129£% -0.3

GRAM ALTIN

2.392,67%-1,23

ÇEYREK ALTIN

3.937,00%-1,09

TAM ALTIN

15.728,00%-1,17

ONS

2.299,93%-0,83

BİST100

10.208,65%1,62

BİTCOİN

1909161฿%3.27648

a
alan18-kopya

GAZİANTEPLİ İŞ İNSANI BOZGEYİK’İN ŞİRKETİNE HACİZ KUMPASI!

Türkiye’nin temizlik ürünleri tedarik zinciri anlamında en büyük firmalarından biri olan ve birçok resmi kurumuna da temizlik malzemesi tedariği sağlayan TEPE Kurumsal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve geçtiğimiz dönem CHP Gaziantep Milletvekili aday adayı olan tanınmış iş insanı Bilal Bozgeyik’in başına gelen haciz olayı iş dünyasında adeta şok etkisi yarattı.

Şirketinin tüm hesaplarına haciz konulan Bilal Bozgeyik, kendisine kurulan kumpası belgeleriyle mahkemeye sunduğunu belirterek, bomba iddialarda bulundu. Bu kumpasın arkasında yanında çalışan ağabeyi Muzaffer B. ve Gaziantep’te bir siyasi parti’nin İl Başkanlığını da yapmış olan Mustafa T. İle oğlu Furkan T.’nin olduğunu ileri sürdü. Haciz olayı ve kendisine kurulan kumpasa dair tüm belgeleri adli makamlara intikal ettirdiğini belirten Bilal Bozgeyik, adalete güveninin tam olduğunu ve kumpasla ilgili açtığı davaların devam ettiğini söyledi.

“ŞİRKETE ÇÖKME İŞİ ORGANİZE OLARAK YAPILDI”

Hukuk önünde bu kumpasla ilgili herkesten hesap sorulacağını belirten Bozgeyik yaşadığı trajik olayı şu şekilde anlattı: Türkiye’nin en büyük temizlik şirketlerinden biriyim. Ağabeyim yanımda eleman olarak çalışırken, şirketin müdürüne hem şahsı adına hem şirket adına zorla boş senetler imzalattı. İlgili davalar açıldı. Mustafa T. Gaziantep’te daha önce bir siyasi partinin il başkanlığını yapmış birisidir. Mustafa T. whatsapp yönlendirmeleri ile büyük şirketin tırının çalınması işini organize etti. Çalınmasından satışına kadar bütün yazışmaları elimde mevcuttur.

“ŞİRKETE AİT TIR’I ÇALIP SATTILAR!”

Şirketime ait tır çalınarak satıldı ve açtığımız dava devam ediyor. Tır’ın satışından gelen para temizlik şirketine çökmeye yönelik icra ve davalarda kullanıldı. Dekontları da mevcuttur. Ağabeyim Muzaffer B.’nin şahsi hesaplarında icralar bulunduğu için paralar eşinin hesaplarına gönderildi. Bunların makbuzları da yazışmalarda mevcuttur. Mustafa T., Muzaffer B.’ye TEPE Kurumsal sponsorluğunda o paraları yiyeceğini yazışmalarda anlatıyor. Mustafa T’nin yönlendirmesi ile Murat G., Muzaffer B., Cemil E. A, Ercan A, İlknur A. ve bunların avukatları Mustafa T.’nin oğlu Furkan T. kumpası birlikte organize etmişlerdir. Bana çökme işini hepsi birlikte organize etmiştir. Hepsiyle ilgili hem whatsapp yazışmaları hem de açılan davalar devam etmektedir. “TEHDİT EDİP 10 MİLYON TL İSTEDİLER VERMEDİM” Benden Muzaffer B. aracılığıyla tehdit edilerek 10 milyon TL para istendi. Zorla imzalatılan boş senetler de 5’er milyon olmak üzere 10 milyon TL doldurulup hiç bir ticari ilişkisi olmayan kişiler ile düzmece icra davaları açılmıştır. Muzaffer B. ayrıca kızkardeşinin evine de düzmece senetlerle icra koydurmuştur. Şirketimin ve benim itibarına suikast girişiminde bulunulmuştur. Abdullah K. ile Ercan A. adına senetle ve İlknur A. adına çeke icra takipleri başlatmıştır.

“ŞİRKETE BORÇLU OLAN ŞAHISLAR ŞİRKETTEN ALACAKLI OLDU!”

Tepe Kurumsal’dan 1.300.000 TL alacağı olduğunu iddia eden İlknur A.’nın mevcut şirkete 25.000 TLborcu vardır ve icra davası kesinleşmiştir. 25.000 TL borcunu ödeyemeyen birisi milyar cirolu şirketten nasıl alacaklı olabilir. 5.100.000 TL alacaklı olduğunu iddia eden Ercan A. ise Akdemir soğutma isimli bir şirketin yetkilisidir. 75.000 TL mevcut şirkete borcu vardır ve icra davası kesinleşmiştir.

ŞİRKETİME ORGANİZE BİR ÇÖKME ORGANİZASYONU VAR

Zorla alınan çekle alakalı iptal davalarımız devam etmektedir. Muzaffer B’nin arkadaşı olan Ümit A’nın eşi adına ciro edilerek firmama itibar suikastları yapıldı. Bunla ilgili suç duyuruları da yapıldı. Tepe Kurumsal’a Mustafa T. liderliğinde bir çökme organizasyonu var. İlgililer hakkında sayısız davalar açılmıştır. Haksız yere icralar ve tebligatlar devam etmektedir. İşin ilginç tarafı bu yazılan isimler Mustafa T’nin İl Başkanlığı döneminde partide Gaziantep Milletvekili adayları arasında hepsinin ismi olması düşündürücüdür. Konu ile ilgili tüm belgelerimiz elimizde mevcut olup yasal işlemler ve davalar devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ÇOCUKLARDA GECE İDRAR KAÇIRMA TEDAVİ EDİLEBİLMEKTEDİR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.