DOLAR

32,3733$% -0.34

EURO

34,7195% -0.28

STERLİN

40,5611£% -0.4

GRAM ALTIN

2.391,13%-1,29

ÇEYREK ALTIN

3.927,00%-1,63

TAM ALTIN

15.684,00%-1,65

ONS

2.296,22%-0,99

BİST100

10.169,06%1,23

BİTCOİN

1867077฿%0.31476

a
alan18-kopya

ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI

2019 yılının son ayında Jüpiter burç değiştirdiği için mucizeler farklı kapılardan geçerek önümüze geliyor. Bu şansları iyi değerlendirmemiz gereken bir ay olacak Aralık ayı ve bu ayda İkizler dolunayı da mevcut olduğu için biraz zorlayabilir.

KOÇ BURCU: Yılın son ayında Koç burçları artık hedeflerini, kariyerlerini belirleme konusunda biraz sabırsız olabilirsiniz ama ektiğinizi biçtiğiniz için sonuçlarını alacaksınız. Patronlarla yada üstlerle olan ilişkileriniz bu ay daha netleşmiş olacak. En azından ne yaşadıysanız boşuna olmadığını ve derslerinizi sağlam aldığınıza şahit olacaksınız.

 

BOĞA BURCU: Bu ay sizi pek yerinizde göremeyeceğiz. O şehirden bu şehire yahut o ülkeden bu ülkeye koştururken bulabiliriz. Para ve kariyer konusunda sınır tanımaz bir hal ve yapı içinde olup keyifli bir ay geçirmeniz için gezegenler güzel destekler verecek.

 

İKİZLER BURCU: Bu ay sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Özellikle sağlık konularına önem vermeniz gereken bir ay. Ayrıca maddi konularda da eski tutumluluk halinizden çıkıp parayı biraz daha rahat harcamaya meyilli olabilirsiniz. Yakınlarınıza yardım etme gibi durumlarda söz konusu olabilir.

 

YENGEÇ BURCU: Bu ay Yengeç burçlarımız evlenebilir yahut yeni bir bebek planı olabilir. Ayrıca para, finans ve kariyer konusunda da çok güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Aralık ayının şanslı burçlarından olabilirsiniz. Bir miraz yahut bir anda zam ve terfi ile karşılaşabilirsiniz.

 

ASLAN BURCU: Bu ay çocukları ve aile hayatı ile meşgul olabilirler. Yorgun bir yıldan çıktınız, ailenizi ihmal etmiş olabilirsiniz. Küçük bir tatil yada seyahat ile ilgili güzel fırsat sunuyor gökyüzü size. İyi değerlendirin derim.

 

BAŞAK BURCU: Bu ay sizin biraz sağlık konularına eğilmeniz için fırsat veriyor. O kadar çok ben demeden çalıştınız ki, bu ay size sizi hatırlatacak. Sağlığınız ve değerinizin ne kadar önemli olduğunu bildirecek gökyüzü sizlere.

 

TERAZİ BURCU: Bu ay kariyerde değişiklik yada farklı sektörlere geçiş yaparken bulabilir kendini. Kimi Terazilerde iş konusuna ara verip bu ay evde dinlenmeyi seçip 2020’de daha sağlam bir radikal kararla yoluna devam edebilir.

 

AKREP BURCU: Akrepler bu ay ev değiştirebilir, memleket değiştirebilir yada hayatlarına yeni birini koyabilirler. Net bir karar verme zamanı, sorunlu olan ne varsa sonlandırma kararı alacaklar. Bütün konuları yok edip yeni bir yol çizme konusunda gökyüzü sizi destekliyor.

 

YAY BURCU: Yay burçları bu yıl Yaylar yatırım, finans ve para konularını güzel değerlendirecekler. Yeni bir ev alma, arsa yada birikim yapmak için gökyüzü size fırsat veriyor. İyi değerlendirelim derim. Bu arada Yaylar bu aya kadar ruhsal alanda çok yoruldunuz, bol meditasyon yada dua ile geçirecekleri bir ay olacak sizin için.

 

OĞLAK BURCU: Oğlak burçları bu ay sizin için artık farklı şans alanları açılmaya başlayacak. Bir anda beklenmedik bir para yada şahane bir iş fırsatı önününe gelebilir. Bunu iyi değerlendirin. Bu aydan itibaren dişler ve kemikler konusunda uyarı veriyor size dikkat edelim.

 

KOVA BURCU: Kova burçları bu ay şanslarınızı her konuda hızlı bir şekilde alacaksınız. Bir anda size bir ev getirebilir yada güzel bir araba. Ayrıca sağlık konusunda da şifalar verecek gökyüzü, kendinizi daha zinde ve enerjik hissedeceğiniz bir ay olacak.

 

BALIK BURCU: Balık burçları bu ay hukuki konuların artık netleşmesi konusunda güzel destekler veriyor. Eski, unuttuğunuz bir davanın içinde bulabilirsiniz yada eski bir borç gibi konular. Gökyüzü size bu alanlarda çok iyi şans ve destekler verecek. Ayrıca yeni bir borca girmemeniz içinde zorlayacak. Dikkat edelim lütfen.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Sevdiğinin evlenmesine dayanamadı, intihar etti

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.