DOLAR

32,5924$% 0.32

EURO

35,0075% 0.09

STERLİN

40,7746£% -0.06

GRAM ALTIN

2.451,43%0,64

ÇEYREK ALTIN

4.066,00%0,19

TAM ALTIN

16.232,00%0,13

ONS

2.343,15%0,49

BİST100

9.792,44%0,78

BİTCOİN

2101624฿%0.49851

a
alan18-kopya

GAZİANTEP HAK ETTİĞİ YERE GELDİ AMA….

Gazişehir Gaziantep, Spor Toto Play Off maçları sonunda Hatayspor’u penaltı atışlarında mağlup ederek süper lige çıkmayı başardı.  Umarım, bu başarı çıtası yükselerek devam eder, Gaziantep, kültürüyle, dünyaya bedel mutfağı ile, tarihi ile bir çok konuda olduğu gibi  sporda da yeniden adından başarılarıyla söz ettirir.

Bu başarıda emeği geçen, başkanından teknik adamına, malzemecisinden, kulüp çalışanlarına, Gaziantep basınına özellikle de final maçı için yollara düşerek İstanbul’da takımlarına büyük güç veren taraftarlara teşekkür ediyorum.

Ramazan Bayramının sevincini, coşkusunu yaşamaya sayılı günler kala bizlere bayramı erken yaşatanlara şükranlarımı sunuyorum.

Bu başarıyı doya doya kutlayacağız elbet. Kutlamalar sanırım birkaç gün daha sürecek, Gaziantep, yeniden Süper lige dönmenin onurunu yaşayacak.

Sevinelim, sevinelim ama çıktığımız devler arenası için de zaman kaybetmeden, aklı selim hareket ederek hazırlıklarımıza başlayalım.

Yönetim, takımın kadrosunu süper lige göre oluşturmak için kolları sıvamalı. Taraftar, yeni sezon için tribünleri doldurma adına takımını sahiplenmeli, kombineyse kombinesini almalı, maddi manevi takımın yanında olduğunu htirmeli.

Çünkü, futbol dışarıdan göründüğü kadar basit değil. Süper ligde tutunmak, kalıcı olmak kolay değil. Emek ister, mali olarak önemli bir bütçe ister, birlik beraberlik ister, iyi günde, kötü günde takımın yanında olmak ister.

Yoksa…

Bir zamanlar ligin en önemli takımlarından birisi olan hatta Gaziantep’e gelen çoğu takımın korkulu rüya görmesine neden olan Gaziantepspor bir anda tepe takla uçurumdan aşağı yuvarlandı ve yok oldu.

Oysa, Gaziantepspor’un süper ligde olması bu kentin ekonomisine, turizmine önemli katkılar sunuyordu. Küçük, büyük esnaf karınca kararınca kasasına bir şeyler koyabiliyordu.  Ama, şehir bunun hiçbir zaman farkına varamadı. Ne zaman Gaziantepspor küme düştü,  işte o zaman kıymeti anlaşıldı. Gaziantepspor ile birlikte Gaziantep’te küme düştü.

Umarım, Gaziantepspor’un yaşadıkları ders olur, Hatayspor’u penaltı atışları sonucu yenerek süper lige merhaba diyen Gazişehir Gaziantep’e sahip çıkılır ve o dönem yapılan hatalar yapılmaz, şehir bir daha o kara günleri yaşamaz…

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

DİJİTAL DÜNYADA ÇOCUKLARI KORUMAK

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.