DOLAR

32,3650$% -0.36

EURO

34,7215% -0.27

STERLİN

40,6102£% -0.29

GRAM ALTIN

2.390,03%-1,33

ÇEYREK ALTIN

3.924,00%-1,76

TAM ALTIN

15.675,00%-1,75

ONS

2.296,83%-0,96

BİST100

10.163,40%1,17

BİTCOİN

1864605฿%0.06919

a
alan18-kopya

SANKO Üniversitesi’nde yeni yıl kutlaması

SANKO Üniversitesi 2020 yılını akademik ve idari kadronun katıldığı etkinlikle karşıladı.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu’nun da katıldığı kutlamada konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram, yoğun bir yılı daha geride bıraktıklarını anımsatarak, emekleri için çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Prof. Dr. Bayram, “Yeni oluşturduğumuz Bilimsel Araştırma Projeleri Bölümümüzde üreteceğimiz projelerle üniversitemizin adını daha fazla duyuracağız. Hepinize aileniz ve sevdiklerinizle iyi bir yıl geçirmenizi diliyorum. Birlikte başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Kutlamaya SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Murat Akkın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu, Lisansüstü Eğitim Fakültesi Müdürü Prof. Dr. Ayşen Bayram, SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Prof. Dr. Güner Dağlı

 “2020 yılı huzur, başarı ve mutlulukların çokça paylaşıldığı bir yıl olsun”

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 2020 yılında huzur, başarı ve mutlulukların çokça paylaşılması temennisinde bulundu.

Prof. Dr. Dağlı, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında, “Başlamasının heyecanını yaşadığımız 2020 yılının hepimiz için güzel ve umutlarımızı karşılayacağı günler getirmesini diliyorum” dedi.

Her yıl bir önceki yılın başarılarına yenilerini ekleyerek, çıtayı daha da yükseklere taşımayı hedefleyen bir üniversite olduklarını belirten Prof. Dr. Dağlı, şöyle devam etti:

 “Dünyada sanayi, kültür ve ekonomi şehri olarak adından söz ettiren Gaziantep’in, başarılarına katkı sağlamak için bir sağlık üniversitesi olarak üstlendiğimiz misyon gereği ilimiz ve ülkemiz için 2020 yılında da ‘Bilim, eğitim ve sağlık hizmetinde SANKO’ farkını yaşatmak çabasındayız.

Bu düşünce ve bakış açısıyla, SANKO Üniversitesi olarak yeni yılda da gerek akademik ve idari kadromuz, gerekse öğrencilerimizle elimizden gelenin en iyisini yapmak için var gücümüzle çalışacağız.

2020 yılının ülkemize ve dünyaya sağlık, mutluluk, huzur, birlik ve beraberlik getirmesi dileğiyle yeni yılımızı kutluyorum.”

ASİD Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım

 “Her gelen yıl, ümit ve sevincini de beraberinde getiriyor”

Merkezi Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, her gelen yılın ümit ve sevincini de beraberinde getirdiğini ifade etti.

Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayan Dr. Yıldırım, “Kaç yaşında olursak olalım, yılbaşları yeni bir başlangıcı temsil ettiğinden, içimizdeki umutlar yeniden hayat buluyor” dedi.

Ailelerin, ulusların ve dünyanın huzur ve birliktelikle pek çok zorluğun üstesinden gelebileceğini kaydeden Dr. Yıldırım, “2020 yılının huzur ve sağlıklı günleri beraberinde getirmesi dileğiyle, yeni yılınız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Kileci

 “Yılbaşları ümit ve heyecanı bir arada barındıran, özel anlamlar yüklediğimiz günlerdir”

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Dr. Kileci, yılbaşlarının ümit ve heyecanı bir arada barındıran, özel anlamlar yüklediğimiz günler olduğunu kaydetti.

Birlik, beraberlik, karşılıklı hoşgörü, iyi niyet ve anlayışa ihtiyaç duyulduğu dönemde olunduğunu belirten Dr. Kileci, “Bir arada olmaktan keyif aldığımız, birbirimize iyi dilek ve temennilerimizi sunduğumuz yılbaşları bunun için iyi bir fırsat. “2020 yılının hepimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyorum” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

DASK’ta önemli değişiklik

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.