DOLAR

32,3732$% -0.37

EURO

34,8175% -0.06

STERLİN

40,7366£% -0.05

GRAM ALTIN

2.395,57%-1,11

ÇEYREK ALTIN

3.942,00%-0,97

TAM ALTIN

15.743,00%-1,06

ONS

2.303,42%-0,68

BİST100

10.208,65%1,62

BİTCOİN

1912223฿%2.93188

a
alan18-kopya

Vali Gül’den Kurban Bayramı mesajı

Gaziantep Valisi Davut Gül, bayramların dostluk, sevgi, saygı ve dayanışma gibi güzel duyguların daha yoğun yaşandığı günler olduğunu, böyle günlerde kimsesiz, muhtaç vatandaşlarımızı, huzurevlerinde yaşamını sürdüren yaşlılarımız ile çocuk yuvalarında ve yetiştirme yurtlarındaki korunmaya muhtaç çocuklarımızı bizzat ziyaret ederek onlara yalnızlıklarını unutturmak, bayram sevincini onlarla paylaşmak ve onlara da bayramı yaşatmanın insanlık görevi olduğunu söyledi.

Vali Gül, yayınladığı bayram mesajında, “ Milli ve dini bayramlar bizi biz yapan en önemli değerlerimizdendir. Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz” dedi.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı dini bayramların; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının güçlenmesine vesile olduğunu vurgulayan Vali Davut Gül, yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bunun en güzel örneğini Gaziantep’te görüyoruz. Gaziantep Valiliği ve Türk Kızılayı arasında imzalanan işbirliği protokolü ile Gaziantepli hayırseverlerimiz tarafından verilen kurban bağışlarıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı ihtiyaç sahiplerine sadece bayramda değil bütün yıl boyunca kurban etleri dağıtılacaktır. Valilik olarak düzenlediğimiz her sosyal projede ben de varım diyerek desteklerini esirgemeyen tüm Gaziantepli hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum. Vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven ortamında geçirmeleri için Valiliğimizce her türlü tedbirin alındığını belirtmek isterim. Bu duygu ve düşünceler ile bayramlarımızın en güzel gelenek ve hasletlerimizi koruma, yaşama ve yaşatma vasıflarıyla her yıl bizleri daha da bütünleştireceğine gönülden inanıyor, kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, Kurban Bayramı’nın; Gazi şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GTO Başkanları Kurban Bayramını kutladı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.