DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

TAM ALTIN

15.753,00%0,37

ONS

2.301,22%-0,06

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2025230฿%5.64389

a
alan18-kopya

ZAFER SARHOŞLUĞUNU BIRAKIP GERÇEĞE DÖNMELİ

Gazişehir Gaziantep, Spor Toto 1. Lig Play Off maçları sonunda rakiplerini geride bırakarak adını süper lige yazdırdı. Bunun karşılığında ise haklı olarak gerek kent, gerek Gazişehir Spor Külübü yönetimi ve gerekse de takımın süper lige çıkmasında en büyük paya sahip teknik kadro ve futbolcular büyük sevinç yaşadı.

Öyleki, şampiyonluk Perşembe gününden bu yana şehrin her köşesinde kutlanmaya devam ediyor.

Bu başarıda emeği geçen herkese ama herkese şu sıralar hangi ligde oynayacağı bile belli olmayan Gaziantepspor’un küme düşmesi sonrası yasa bürünen Gaziantep aşıkları adına teşekkür ediyorum.

Elbette kutlayın, her şey size ananızın ak sütü gibi helal olsun.

Futbolcu, taraftar sevinmeye bir yere kadar devam edebilir. Ama yönetici ve teknik adamların o kadar zamanlarının olduğunu sanmıyorum. Çünkü, yeni sezon göz açıp kapatıncaya kadar başlayacak. Zaman kaybetmeden, süper lige göre kadronun  oluşturulması için çalışmaların başlaması gerekiyor.

Devler arenasında mücadele edebilmek için mutlaka takıma gerekli takviyeler yapılmalı. Geçtiğimiz sezon gördük ki, artık süper ligde her takım her takımı yenebilecek düzeye geldi. Takımlar arasındaki makas daraldı. Bunun farkına varamayan ve tedbirlerini alamayan takımlar ise maalesef kendilerine bir alt ligde buldu.

İşte bu nedenledir ki, işi sıkı tutmak, iyi bir kadro oluşturmak ve öncelikle süper ligde kalıcı olabilmek, daha sonraki yıllarda da üst sıralara oynayabilecek ekip için  taşlarının yerlerine konulması gerekiyor.

Demem o ki; Sevinelim evet bu bizim ve bu şehrin hakkı.

Fakat, futbol asla yanlış adım atmayı kabul etmez, asla hatayı affetmez ve bir anda sizi hiç ummadığınız yerlere götürebilir.

Bu nedenle, zafer sarhoşluğundan bir an önce kurtulup, gerçeği görmek gerek.

İyi Bayramlar

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“BU, TAŞINDIR” DİYEREK KA’BE’Yİ DİKSEM BAŞINA.

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.