DOLAR

32,5782$% 0.27

EURO

34,9845% 0.02

STERLİN

40,7983£% -0.01

GRAM ALTIN

2.459,77%0,98

ÇEYREK ALTIN

4.071,00%-0,05

TAM ALTIN

16.263,00%-0,03

ONS

2.346,81%0,64

BİST100

9.886,62%1,75

BİTCOİN

2097671฿%1.5441

a
alan18-kopya

ZEHİRLİ İNSANLAR

Yaşamımızın içerisinde bir sürü insan barındırıyoruz. Gerek iş, gerek ev, gerekse sosyal hayatımızda.

Bazen ise sanki bu ortam içerisinde dibe çöktüğümüzü htiren anlar ile karşılaşırız.

Peki zehirli insanları nasıl ayırt edebiliriz ?

1) Dedikodu yapmayı sevenler

Bu insanlar dedikoducu biri olmayı severler ve dedikodu ile yaşarlar. Dedikoduyu başlatan da yayan da hatta ve hatta üstüne katarak anlatan da onlardır. Size dedikoduyu getiren insanın kim olduğuna dikkat edin. Söyleyeceğiniz şeylerin başka bir yerde konuşulmayacağını asla bilemezsiniz. Buna sunulabilecek tek çözüm dedikoduyu teşvik etmemek ve dinlememektir.

2) Her zaman haklıdırlar ve asla yanılmazlar

Bu insanlar kendi haklılıklarını kanıtlamak için çok uç şeyler bile yapabilirler. Asla hatalı değildirler. Durumun ya da fiziksel olayın ne olduğu önemli değildir. Önemli olan tek şey gün sonunda onların söylediklerinin doğru olmasıdır.

3) Eleştirirler

Sizi sürekli olarak eleştiren ve yeterince iyi olmadığınızı söyleyen biri arkadaş olarak adlandırılmayı hak etmez. Size verecek hiçbir tavsiye ve önerisi olmamasına rağmen size sadece yanlış yaptığınız şeyleri söylerler. Bu insanlar kendi değerlerini artırmak için bu çarpık davranışı sergileyerek durmadan moralinizi bozarlar.

4) Dramları asla sona ermez

Nereye giderlerse dram onları takip eder. Gittikleri her yere bir miktar huzursuzluk ve dram götürmeyi adet haline getirdiklerini fark edersiniz. Bu zehirli insanlar dramla beslenirler, dedikodu ve yalanları ilk yayan kişi olduklarından bu da daha fazla gereksiz dramı hayatlarına getirmeleriyle sonuçlanır.

5) Kıskanç ve hasettirler

Böyle insanların bırakın etrafında olmayı, konuşmak bile zordur. Bu kıskanç tipler her zaman başarınızı küçümser ve sanki önemsizmiş gibi göstermeye çalışır. Bu tür insanlar sürekli olarak motivasyonunuzu düşürür ve başarınızı engellemeye çalışır ancak siz bunları yapmasına izin vermeyin.

Son olarak unutmayın ki kalbiniz size yol gösterecektir. İçgüdülerinize güvenirseniz çoğu zaman haklı çıkacağınızı göreceksiniz. Eğer zehirli bir insanla birlikteyseniz, ki bu insan ister arkadaşınız ister eşiniz olsun, nasıl bir insan olduğunu hemen anlayacaksınız. Sürekli onların arkalarını toplamaktan bunu er ya da geç farkedeceksiniz. Eğer yaşadığınız bir durum size tuhaf htiriyorsa iki kere düşünmeden o durumdan hemen kurtulun.

Var olun, sevgi ile.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SEKİZ KÖYDEN KOVUN

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.