DOLAR

32,3452$% -0.06

EURO

34,7917% -0.02

STERLİN

40,6870£% 0.23

GRAM ALTIN

2.388,97%-0,31

ÇEYREK ALTIN

3.929,00%-0,70

TAM ALTIN

15.693,00%-0,69

ONS

2.297,55%-0,25

BİST100

10.251,16%0,42

BİTCOİN

1917018฿%1.22164

a
alan18-kopya

HOKEYİN KAPLANLARI SÖZÜNÜ TUTTU

Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı, Amasya’da yapılan Türkiye şampiyonası Play Off finalinde şampiyon olurken, finaller öncesi verdiği sözü de tuttu.

7-8 Ocak tarihlerinde Amasya’da gerçekleştirilen THF Salon Hokeyi Kadın ve Erkek Türkiye Şampiyonası oynanan final maçları ile tamamlandı. Erkeklerde Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı şampiyonluğu elde ederken, kadın takımı ise finalde berabere kaldığı rakibine shoot out penaltı atışları sonucu mağlup olarak ikinci oldu.

Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı ve Kadın Hokey Takımı, Amasya’da gerçekleştirilen Türkiye Hokey Federasyonu Türkiye Salon Hokey Şampiyonasında başarı halkalarına bir yenisini daha ekledi.

Erkeklerde şampiyon olan Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı rotayı Şubat ayında oynanacak Avrupa Şampiyonasına çevirdi.

Türkiye Şampiyonasını başarı ile tamamlayan kadın ve erkek takımlarının Avrupa Şampiyonasına hazırlanacağını ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan başarılardan dolayı sporcuları kutladı.

Hedeflerinin Avrupa şampiyonasında zirveye çıkarak ülkeye bir şampiyonluk sevinci daha yaşatmak olduğunu vurgulayan Kaplan, “ THF Türkiye Şampiyonasından erkek takımımız şampiyon olarak döndü. Şampiyonluk kupamızı Gaziantep’e bir kez daha kazandırdık. Kız takımımız finalde berabere biten maçın ardından penaltı atışlarında Türkiye ikinciliğini elde ederek şampiyonayı Türkiye ikincisi olarak tamamladı. Sporcularımızı, teknik heyetimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor bizlere destek veren başta yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Önümüzde Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası var. Tamamen ona odaklanarak ülkemize bir kez daha Avrupa Şampiyonluk sevincini yaşatmak istiyoruz” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SUMUDİCA HASTANEYE KALDIRILDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.