DOLAR

32,2728$% 0.09

EURO

34,7383% -0.12

STERLİN

40,3769£% -0.42

GRAM ALTIN

2.400,99%-0,34

ÇEYREK ALTIN

3.949,00%-0,17

TAM ALTIN

15.768,00%-0,18

ONS

2.314,13%-0,41

BİST100

10.336,50%0,68

BİTCOİN

2042419฿%0.16629

a
alan18-kopya

İYİ PARTİ’DE İSYAN BAYRAĞI AÇILDI

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimleri için İYİ Parti’de Gaziantep Milletvekili adayları belli olurken, listede 1. Sırada Mehmet Mustafa Gürban’ın yer alması parti içerisinde krize neden oldu.  İYİ Parti Gaziantep üyeleri  isyan bayrağını çekerek yol yakınken yanlıştan dönülmesini, aksi halde bu durumdan partinin büyük zarar göreceğini belirttiler. Ayrıca, listede bulunan bazı isimlerin 15 Nisan’dan sonra adaylıktan çekileceği iddia edildi.

İYİ Parti’nin kuruluşundan itibaren aktif bir şekilde çalışan ve Gaziantep İl Sekreterliği görevinden istifa ederek Milletvekili aday adayı olan ancak listede yer alamayan Meral Yıldız, sosyal medya paylaşımlarıyla Mehmet Mustafa Gürban’ın liste başı yapılmasına tepki gösterdi. Yıldız, Parti Genel Merkezine, “Bu aday ile ilgili gereğini yapın, yoksa sandıkta biz gereğini yaparız” diye seslendi.

Yıldız, sosyal paylaşım hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Öncelikle belirteyim ki. Bu savaşı bile emeği olanlar veriyor. Kendim için bir şey istemiyorum. Kimi isterseniz buyurun onu koyun listeye.  O güne kadar bu listenin arkasında durmayacağım. Bu liste için çalışmayacağım. Çok değerli 13 adayımıza lafım yok ama bu saçmalığa bugün itiraz edemeyenler Gaziantep in hangi hakkını, nasıl savunmaya talip olduklarını da açıklamak durumunda kalacaklardır.

Bugün burada itiraz edemeyenler, yarın çocuklarımızın sınavlarda hakları yendiğinde de  itiraz edemeyecekler. Bugün bu duruşu gösteremeyenler, kim varsa gözümüzün önünde hesabının sorulmasını istiyoruz. Yıllardır verdiğimiz emeklerimizi peşkeş çekmenize müsaade etmiyorum. Aday adayı olduğum partimin bırakın yanında durmayı karşısına geçip çalışasım var. Tabanı karşıya alarak yapılan hamlelerin neler getireceğini merak edenleri 14 Mayıs akşamı seçim sonuçlarını Gaziantep’te beraber takip etmeye davet ediyorum.

Gerekli tüm uyarıları olması gerektiği gibi yapmış bir kardeşiniz olarak son çare sosyal medyada sesimizi duyurmaya çalışıyorum. Başka bir Parti de siyaset yapmadım, yapmayacağım ama bu seçimle birlikte Genel Merkezimiz bir tercihte bulunmuş olacaktır. Ya tabanı ve emeği tercih edecek yahut seviyesiz, saygısız bir nobran gücü seçecektir.

Şu anki listemiz aynı zamanda genel merkezin aynası olmuştur. Yani kafamız baya karışık listesidir bu liste. Gaziantep i biraz daha ciddiye almanızı öneririm. Biz diğer şehirlere benzemeyiz. Neden Gazi demişler bu şehre araştırın ama okuduğunuz kitaplar yazmaz bu bilgileri. Ekmeği bile tırnaklı şehrin emeğini kimse yiyemez.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

EMPATİ’DEN AFET BÖLGESİNDE BİR İLK

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.