DOLAR

32,2651$% 0.06

EURO

34,8027% 0.04

STERLİN

40,5499£% -0.05

GRAM ALTIN

2.406,36%-0,10

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%-0,22

TAM ALTIN

15.816,00%-0,20

ONS

2.321,05%-0,11

BİST100

10.346,64%0,77

BİTCOİN

2045426฿%-0.97315

a
alan18-kopya

İYİ PARTİ’DE LİSTE BAŞI GÜRBAN

14 Mayıs’ 2023 tarihinde’ta yapılacak 28. dönem Milletvekili seçimlerinde İYİ Parti Gaziantep milletvekili aday listesinin 1. sırasında finans ve borsa uzmanı Mehmet Mustafa Gürban’ın yeralacağı öğrenildi.

Gaziantep milletvekili aday listesiyle ilgili yoğun bir çalışma yapan İYİ Parti kurmaylarının Finans, borsa, tarım, hayvancılık, gıda, gayrimenkul ve turizm konularında ciddi yatırımları bulunan, konusunda uzman ve yapılan bütün yerel anketlerde birinci sırada çıkan MMG olarak bilinen Mehmet Mustafa Gürban’ı İYİ Parti Gaziantep Milletvekili aday listesinin başı yapacağı öğrenildi.

İYİ Parti Gaziantep’te MHP eski milletvekillerinden 3 isim dahil toplam 53 aday adayı isim Gaziantep milletvekili adayı olmak için müracaat etmişti. İYİ Parti Genel merkezinin milletvekili aday listesini saat 14.00’te Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edeceği belirtildi.

MEHMET MUSTAFA GÜRBAN KİMDİR?

1979 yılında Gaziantep’te doğan, İlk orta ve lise eğitimimi bu kentte tamamlayan Gürban’ın. Babası Mehmet Mustafa Gürban, ticaretle uğraşan tanınmış bir iş insanıydı. Ürettiği “GÜRBANK” para kasaları kentimizde ve civar şehirlerde yüksek talep görür, adeta güveni simgelerdi.

Mehmet Mustafa Gürban kendini şöyle tanıtıyor:

Gaziantep Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi’nde eğitim gördüğüm yıllarda bir taraftan da babamın yanında çalıştım. Böylece ticaret hayatına adım atarak bu alanı öğrenme şansım oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü’ne devam ederek lisans eğitimimi tamamladım. Bir süre kendi alanımla ilgili işlerde çalıştıktan sonra çok sevdiğim ticaret hayatına geri döndüm. Ekonomi her zaman ilgimi çeken, hayatımın eksenini oluşturan bir konu oldu. Bu alandaki akademik bilgilerimi geliştirmek istediğim için Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nde ekonomi yüksek lisansı yapmaya başladım. Ticaret hayatının her zaman içinde oldum. Çok sevdiğim Gazi şehrime katkı sağlamayı, istihdam yaratmayı amaç edindim. Bu bağlamda hem şehrimizde hem de civar kentlerde tarım, sanayi ve işletme yatırımlarında bulundum. Yaptığım tüm işlerde en iyisini başarma azmimi kaybetmeden, hizmete devam ediyorum. Babamdan edindiğim alışkanlık ile her zaman hemşerilerimden ve çevremden gelen maddi- manevi destek taleplerine imkânlarım ölçüsünde yanıt verdim. Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi etkileyen afette gücümün yettiğince hemşerilerimin yardımına koştum. Depremin ilk gününden itibaren kendime ait otelde (Double Tree by Hilton Gaziantep) depremzedelerin konaklamasını sağlarken her gün “5 bin” kişiye “3 öğün yemek” çıkararak ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sundum. Deprem anından itibaren arkadaşlarımla beraber ulusal ve yerel alanda sosyal medya üzerinden en az 1 milyon kişiye ulaşabildiğimiz iletişim kanalları kurduk.

Twitter, Telegram ve WhatsApp üzerinden ulusal çapta hizmet eden AFAD ve AHBAP gibi kurumlar ile koordineli bilgi alışverişinde bulunarak ihtiyaçların belirlenmesini ve yerine ulaştırılmasına gayret ettik. Öncelikle “enkaz altındaki depremzedelerin” kurtarılması ve diğer depremzedelerin yaşamlarını kolaylaştırmak için gerekli temel gıda, hijyen ve kıyafet ihtiyaçları için gerek koordinasyon sağlayarak gerekse bir fiil ekiplerimizi yönlendirip çalışarak elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Bu süreç içerisinde çeşitli yardım kampanyalarına öncülük ederek, depremden etkilenen illere 15 adet konteyner ve 1 tır kuru gıda gönderdik. Hemşerilerimin bir iltifatı ve itimadı olarak siyasete girme kararı aldım. Milletimden aldığım güçle hizmetlerimi Yüce Meclis çatısı altında da sürdürme azmindeyim.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

CHP’NİN GAZİANTEP LİSTESİ’NDE SÜRPRİZLER VAR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.