DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

TAM ALTIN

15.753,00%0,37

ONS

2.301,22%-0,06

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2066815฿%1.49882

a
alan18-kopya

İYİ PARTİ’DEN AKD’YE TAM KADRO ZİYARET

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım, Şahinbey İlçe Başkanı İsmet Şerbetçi, Şehitkamil İlçe Başkanı Ali Pişkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Alevi Kültür Derneğini (AKD) ziyaret etti.

Gaziantep Alevi Kültür Derneği Başkanı Av. Yılmaz Demirdelen ve Dernek Yönetim Kurulu’nun da hazır bulunduğu ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyaret sırasında özellikle tüketici fiyatlarındaki anormal artışlar olmak üzere ülkenin ekonomik ve siyasi gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

AKD Başkanı Av. Yılmaz Demirdelen, yer altı ve yer üstü kaynakları ile önemli bir potansiyele sahip olan ülkemizin sürekli ayrımcılık silahı ile zayıflatılmaya çalışıldığını, birbirinden farklılık olarak gösterilen özelliklerimizin dezavantaj değil aslında zenginliğimiz olduğunu belirtti.

Av. Yılmaz Demirdelen, “Türkiye’nin kuruluş felsefesinde Atatürk’ün ortaya koyduğu ilkelerimizi, Ahmed Yesevi’nin tanımladığı törelerimizi, Kurtuluş Savaşı’nda hep birlikte mücadele edişimizin bilincini, toplumun çeşitli kesimlerinin aslında bir mozaikten çok kaynaşmış ve iççice geçmiş bir yapıda olduğunu bilir ve unutmazsak, tüm vatandaşlarımız kenetlenecek ve ülkemiz daha güçlü olacaktır” dedi.

AKD yöneticileri, dernek üyelerinin hemen her partiden farklı siyasi görüşe sahip olduğunu, derneğin ise siyasetin dışında kaldığını ve siyaset üstü bir yapıya sahip olduğunu dile getirdiler.

Kamplaşmanın kimseye faydası olmadığını, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin herkese fayda sağlayacağını belirten İl Başkanı Celal Yıldırım ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “İYİ Parti olarak tüm vatandaşlarımıza yönelik kucaklayıcı politikalarımızla ülkedeki ayrımcılığa, ötekileştirmeye son vereceğiz. Özellikle devlet kadrolarında liyakatin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. İYİ Parti iktidarında yönetimleri liyakatli kadrolara teslim ederek ülkemizi daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

İYİ Parti İl ve İlçe Başkanları, 15 milyona yakın kişiye devletten sosyal yardım yapıldığını ve bunun devlet imkânları yerine bir partiden yapıldığı algısı yaratıldığını vurgulayarak, İYİ Parti iktidarında sosyal devlet anlayışını öne çıkararak, yoksulluğu bitirecek politikaları hayata geçireceklerini ifade ettiler.

İYİ Partili yöneticiler, İYİ Parti iktidarında yapılacak bu ekonomik reformlara rağmen ihtiyaç sahibi olarak kalacak tüm vatandaşlarımıza yapılacak yardımların erzak, yakacak vb. “Ayni Yardım” yerine “Nakdi Yardıma” dönüştürüleceğini söyledi.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret sonrası, Dernek Başkanı Av. Yılmaz Demirdelen İYİ Partililere teşekkür etti. İYİ Parti İl Başkanı Celal Yıldırım da, AKD yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

İŞÇİ SERVİSİ DEVRİLDİ, 25 İŞÇİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.