DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

TAM ALTIN

15.753,00%0,37

ONS

2.301,22%-0,06

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2028390฿%5.34954

a
alan18-kopya

KILIÇ,” TBMM’YE GİDERSEM MİLLETİN VEKİLİ OLACAĞIM”

İYİ Parti’nin kuruluşundan itibaren parti içerisindeki aktif çalışmalarıyla ön plana çıkan İsmet Kılıç, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesi aday adayı oldu. Kılıç, TBMM’ye gittiği takdirde halkın gerçek anlamda temsilcisi olacağını, Milletin Vekili olacağını ifade etti.

İYİ Parti 28. Dönem Milletvekili aday adayı İsmet Kılıç, siyaseti sadece halk için yaptığını, sürekli vatandaşlarla iç içe olduğunu, Gaziantep’in ve yaşadığı Nizip ilçesinin sorunlarını kamuoyunun gündemine taşıyarak çözümü için mücadele ettiğini söyledi.

İsmet Kılıç, kurulduğu günden itibaren İYİ Parti çatısı altında aktif siyasete devam ettiğini ifade ederek,” Sadece seçim sürecinde değil, her zaman vatandaşlarımızla birlikteyim. Halkın içinde geziyorum, sorunları dinliyorum ve bunları partimin üst kademelerine çözüm önerileriyle birlikte aktarıyorum. Bu da halk arasında büyük takdir görüyor ve oldukça iyi de bir destek görüyorum” dedi.

Türkiye’nin, ekonomik ve siyasi olarak çok zor günlerden geçtiğini, Millet İttifakı iktidarı ile ülkenin nefes alacağını, yeni bir sayfa açılarak halk için siyaset anlayışının geleceğini belirten Kılıç,” Türkiye’nin artık yeni bir nefese, yeni bir anlayışa ve halkın sorunlarının çözümüne yönelik bir siyasete ihtiyacı var. Türkiye, çok büyük bir felaketi yaşadı. Binlerce insan, yılların verdiği ihmal, ülkemiz deprem kuşağı içerisinde yer almasına rağmen hiç bir inceleme yapılmadan imara açılan bölgelerde yapılan yapılar ve zamanında müdahale edilemediği için enkaz altında can verdi. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. Sorumlular her kim olursa olsun mutlaka hesap vermeli” diye konuştu.

İsmet Kılıç, ekonomi, işsizlik, sığınmacılar ve çarpık kentleşme Gaziantep’in ve yaşadığı Nizip ilçesinin en büyük sorunları olduğunu vurgulayarak,” Hayatımızın her anında vatandaşlarımızla bir arada olmamız vesilesiyle yaşadıkları sorunları çok yakından biliyorum. Bu nedenle 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerinde yeniden aday adayı olmaya karar verdim.

Şehrimizin ve ilçemizin sorunlarının çözümüne yönelik projelerimiz hazır. İnşallah, vatandaşlarımızın da desteğiyle Meclise gittiğimizde sorunlarını tek tek çözerek Gaziantep’in daha iyi yaşanabilir, insanların yüzünün güldüğü bir şehir olması için çaba harcayacağım. seçimlerden sonrada ve öncede vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğim.  Genel seçimlerin Ülkemize ve Milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ERDOĞAN’DAN MUHALEFETE İTİRAZ TEPKİSİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.