DOLAR

32,4143$% 0.16

EURO

34,8301% 0.07

STERLİN

40,7533£% 0.36

GRAM ALTIN

2.398,84%0,10

ÇEYREK ALTIN

3.942,00%-0,07

TAM ALTIN

15.745,00%-0,06

ONS

2.299,00%-0,18

BİST100

10.208,65%1,62

BİTCOİN

1921700฿%3.07044

a
alan18-kopya

ŞEHİR HASTANESİNE ”TAŞAR” İSMİ VERİLSİN ÖNERİSİ

Anavatan Partisi Gaziantep Eski İl Başkanı Şerif Başkülekçi, yakın zamanda açılması planlanan Gaziantep Şehir Hastanesi için isim önerisinde bulundu. 

Anavatan Partisi Gaziantep Eski İl Başkanı Şerif Başkülekçi, Gaziantep Şehir Hastanesine eski Devlet Bakanı Mustafa Taşar isminin verilmesi önerisinde bulundu. Taşar’ın, Gaziantep siyasetine damga vuran isimlerden birisi olduğunu ifade eden Başkülekçi, bu ismin ölümsüzleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Şerif Başkülekçi, Mustafa Taşar’ın, hizmetlerinin anlatılmakla bitmeyeceğini, seçildikten sonra siyasi parti rozetini çıkartarak halkın vekili olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Yaşadığımız zaman diliminde geçmişe baktığımızda Vatana, devlete, millete var gücüyle çalışmış bürokrat ve siyasetçiler vardı bunlar tarihe altın kelimelerle yazılacaktır. Biz Gaziantepliler olarak şehrimize geçmiş dönemlerde canla başla çalışan çok değerli devlet ve siyasetçiler vardı bir Gaziantepli olarak bu şehre hizmet etmiş herkese minnet ve saygı duyuyorum. Allah onlar ’dan razı olsun ölmüş olanlara rahmet hayat da olanlara da  sağlık ve  hayırlı bir  ömür dilerim. Değerli Gaziantepliler geçmiş de bu şehrin büyümesi ve gelişmesi için var gücü ile çalışan hiçbir zaman bulunmuş olduğu makamı sadece siyasi kesime değil yardıma ihtiyacı olan herkese açmış bir efsaneden bahsedeceğim. Seçimlerde siyasi partiden seçilen seçildikten sonra parti rozetini çıkarıp halkın vekili olan bir halk adamından bahsedeceğim. Bu değerli insan Sayın Mustafa Rüştü Taşar dır. Kamuoyu da yakından çok iyi tanıdığı bu efsane isim bize geçmiş de tüm vatandaşlar ‘Başın düşerse dara Taşar’ı ara’ derlerdi. Sayın Taşar hayatı boyunca Gaziantep de yaptığı hizmetlerden bazıları şehrinin altyapısında, KÜSGET Sanayi Sitesinde, mesleki kooperatiflerin yapılaşmasında, organize sanayi bölgesinin büyümesinde, doğal gazın gelmesinde, 112 ambulansların Türkiye’de ilk Gaziantep’te kurulmasında, bölge adliyesinin yapılmasında, devlet kurumlarının kapsamlı gerek personel gerekse konum olarak güçlenmesini sağlamıştır. Bunun gibi nice hizmetleri anlatılarak bitmez. Sadece Gaziantep değil Türkiye’nin siyasetine damga vurmuştur. Asıl önemlisi şehrimizde ortak akıl yönetimi anlayışını getiren Sayın Taşar hizmetleri saymakla bitmez. Sayın Gaziantepli hemşerilerim şimdi ahde vefa zamanı. Buradan kentimizin yeni atanan değerli Valimiz Kemal Çeber beye, Büyükşehir belediye başkanımız Bakanımız sayın Fatma Şahin’e, Gaziantep milletvekillerimize, siyasi parti il başkanlarımıza, Şahinbey belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na, Şehitkamil belediye Başkanımız Muhammet Rıdvan Fadıloğlu’na, Gaziantep’in saygı değer basın mensuplarına, sanayi odası, ticaret odası, İhracatçılar birliği, Ticaret Borsası, Organize sanayi bölgesi, dernek, odalar birliği, Başkanları  ve yönetimlerine ve tüm Gaziantep de yaşan kardeşlerimiz, Karataş bölgesinde yapımı tamamlanan şehir hastanemize Türkiye’nin ve Gaziantep’in gururu eski Bakanımız sayın Mustafa  Rüştü Taşar ismini koyalım. Bu çalışkan devlet adamının ismini ölümsüzleştirelim. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ederim”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

YAZ KURSLARIYLA ÇOCUKLAR, TATİLİNİ VERİMLİ GEÇİRİYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.