DOLAR

32,5202$% 0.24

EURO

34,8466% 0.23

STERLİN

40,6375£% 0.16

GRAM ALTIN

2.444,01%0,25

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%-0,63

TAM ALTIN

16.152,00%-0,71

ONS

2.337,74%0,01

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068925฿%0.643

a
alan18-kopya

“SÖZ KONUSU VATANSA; GERİSİ TEFERRUATTIR”

Gaziantep’te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kortej yürüyüşü ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. Kum sanatı gösterisi ve şiirlerin okunduğu alanda protokol üyeleri ile vatandaşlar birlikte şehitler için dua etti.

Gaziantep Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene; Vali Kemal Çeper, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Hacı Halil Osma, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve Türk bayrakları taşıyan yüzlerce vatandaş katıldı.

Kortej yürüyüşü ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. Kum sanatı gösterisi ve şiirlerin okunduğu alandakiler hep birlikte şehitler için dua etti. Yüzlerce vatandaş ellerindeki bayraklarıyla sloganlar atarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinledi.

VALİ ÇEPER, “BU MİLLETİ DARBE GİRİŞİMLERİ İLE ALT EDECEKLERİNİ SANANLAR YANILDI”

Gaziantep Valisi Kemal Çeper, Türkiye Cumhuriyeti’nin 15 Temmuz’da maşası dışarıda olan bir güruh ile mücadele ettiğini söyledi. Çeper, “Bu şehir beni çok içten karşıladı. İlk günden beri kendimi evimde gibi hissediyorum. Cumhurbaşkanımızı dünya liderini kendi ilinde temsil eden bir vali olma gururu ile geldi. ‘Mevzu vatansa diğerleri teferruattır’ diyen bir milleti darbe girişimleri ile alt edeceğini sananlar yanıldı” dedi.

‘DARBE TARİHİNDE HİÇBİR PARLAMENTO BOMBALANMADI’

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, dünya darbe tarihinde hiçbir parlamentonun bombalanmadığını aktararak, o gece Meclise gelen tüm milletvekillerine selam gönderdi.

Şahin, “Dünyada darbe tarihinde hiçbir parlamento bombalanmamıştır. Sizden aldıkları o güçle Milet meclisinde çağrıldıklarında milletin vekilleri o gece meclise gittiler. Hepsine selam olsun” diye konuştu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları konuşmaların ardından konser ve çeşitli etkinliklerle son buldu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ’DA DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VERDİ”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.