DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

TAM ALTIN

15.753,00%0,37

ONS

2.301,22%-0,06

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2033591฿%5.7023

a
alan18-kopya

“TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ’DA DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VERDİ”

Vatan ve Hürriyet Partisi Gaziantep İl Başkanı Şemsi Ayaslan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, devletin bölünmez bütünlüğüne, milli birlik ve beraberliğini parçalamaya kalkışanlara karşı, Türk milletinin destansı bir duruş ve kararlılıkla hainleri hezimete uğratarak tüm dünyaya demokrasi dersi verdiğini söyledi.

Vatan ve Hürriyet Partisi Gaziantep İl Başkanı Şemsi Ayaslan,  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü vesilesiyle yaptığı açıklamada,” Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, 15 Temmuz şehitlerimizi ve bütün aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, makamları âli olsun. Şanlı gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği üzere, Türkiye Cumhuriyeti tüm egemenlik yetkisini kayıtsız ve şartsız olarak milletimizden almaktadır. Demokrasimize yönelen her türlü saldırı dün olduğu gibi bugün de en sert şekilde karşılık bulacaktır” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk Milletinin tek yürek, tek nefes, tek yumruk olarak, hainleri ve işbirlikçilerini bertaraf ettiğini ifade eden Ayaslan, “15 Temmuz’da tüm dünyaya hem örnek olmuş hem de büyük bir ders vermiştir. O karanlık gecede 7’den 70’e kadını erkeği, yaşlısı genci, esnafı, memuru, işçisi öğrencisi, kahraman polisleri, kahraman askerleriyle Türk Milleti, bir avuç FETÖ hainlerine karşı Türk milleti tek yürek, tek nefes, tek yumruk olmuş, hainleri ve işbirlikçilerini bertaraf etmiştir” diye konuştu.

Ayaslan, necip Türk Milletinin yurdun dört bir köşesinde savaş uçaklarına, tanklara, kurşunlara ve bombalara göğsünü siper etmiş, ölürsem şehit kalırsam gazi olurum inancıyla demokrasisine ve cumhuriyetine o gece sahip çıktığını sözlerine ekleyerek,” Şanlı tarihimizin altın sayfasına yazılan 15 Temmuz Destanının asıl kahramanları, canlarını bu yolda feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizdir. Onlar, 15 Temmuz gecesi gösterdikleri cesaret, dirayet ve kararlılıkla tarih boyunca hatırlanacaklardır. Cennet mekân şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anarken onların öncülüğünde yazılan 15 Temmuz Destanını asla unutmayacağız, unutturmayacağız” şeklinde konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

HKÜ’DE 15 TEMMUZ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.