DOLAR

32,5440$% 0.27

EURO

34,8968% 0.41

STERLİN

40,7911£% 0.46

GRAM ALTIN

2.433,51%-0,20

ÇEYREK ALTIN

4.028,00%-1,02

TAM ALTIN

16.083,00%-1,16

ONS

2.324,74%-0,55

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2042053฿%-1.75179

a
alan18-kopya

SUDANLI ÖĞRENCİNİN FECİ SONU

Gaziantep Üniversitesi, Siyasi Bilimler Fakültesi öğrencisi Sudan uyruklu Atta Almanan, okuldan kalan boş zamanlarında Part time çalıştığı kafede maaşını istediği için tartıştığı vatandaşı olan iş yeri sahibi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı iş yeri sahibi gözaltına alındı.

Gaziantep Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi’nde hazırlık öğrencisi olan 23 yaşındaki Sudanlı Atta Almanan, derslerden kalan boş zamanlarında, kendisi gibi Sudan uyruklu olduğu öğrenilen Abobaker Altahir Suloman Hassan’a ait kafede çalışmaya başladı.

İddiaya göre, dün gece saatlerinde Almanan, çalıştığı kafenin sahibinden hak ettiği 1 aylık ücretini isteyince aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.  

Kavga sırasında Sudanlı iş yeri sahibi Abobaker Altahir Suloman Hassan, Sudanlı öğrenci Atta Almanan’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Almanan ağır yaralanırken, Kavgayı görenlerin ihbarı ile bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sudanlı öğrenci, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından katil zanlısı iş yeri sahibi Abobaker Altahir Suloman Hassan, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Bu arada kavga anları çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yolda yürüyen ikilinin bir anda kavga etmesi sonrası Abobaker Altahir Suloman Hassan’ın Atta Almanan’ı bıçaklama anları yer aldı.

Bıçaklanan Atta Almanan’ın bir süre kıvrandıktan sonra yere düşme anları da görüntülerde yer aldı.   

PARA İÇİN TARTIŞTILAR

Yaklaşık 1.5 yıldır Gaziantep’te yaşayan ve Gaziantep Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi’nde hazırlık öğrencisi olan Atta Almanan’ın, kafede boş zamanlarında çalıştığı ve 1 aylık maaşını istediği,  işyeri sahibi Sudan uyruklu Abobaker Altahir Suloman Hassan’ın maaşı vermeyi kabul etmeyince aralarında tartışma çıktığı öğrenildi.

CENAZESİ ÜLKESİNE GÖNDERİLECEK

Atta Almanan’ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerinin ardından arkadaşlarına teslim edildi. Cenazenin, önümüzdeki günlerde ülkesine gönderileceği öğrenildi.  

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SUDAN UYRUKLU ÖĞRENCİ CİNAYETE KURBAN GİTTİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.