DOLAR

32,3734$% -0.06

EURO

34,9046% 0.19

STERLİN

40,7775£% 0.26

GRAM ALTIN

2.387,68%-0,37

ÇEYREK ALTIN

3.938,00%0,20

TAM ALTIN

15.726,00%0,19

ONS

2.299,99%-0,14

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2000672฿%4.54349

a
alan18-kopya

“DEPREM BÖLGESİNE GELEN 27 TIR GIDA KOLİSİNE EL KONULDU”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep 1. Sıra Adayı Avukat Hasan Öztürkmen, Almanya’dan, deprem bölgesine gönderilen 27 TIR gıda kolisine iktidar tarafından el konulduğunu ve kolilerin üzerlerine AKP amblemlerinin yapıştırılarak deprem bölgelerinin dışında vatandaşlara dağıtıldığını iddia etti.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep 1. Sıra Milletvekili adayı Av. Hasan Öztürkmen, AK Parti’nin seçimi kaybetme korkusuyla bir yandan kesenin ağzını açarak para dağıttığını ve bir yandan da gıda, giyim ve çeşitli malzemeler dağıtarak oy toplamaya çalıştığını söyledi.

AKP’nin seçimi kaybettiğini gördüğünü ve can havliyle, kasada, depoda ne varsa dağıtmaya başladığını ifade eden Öztürkmen,” Pazaryerlerini gezerken elimizi sıkan bizden bisiklet istedi. Ne bisikleti diye sorduğumda ise belediyelerin dağıttığı bisikleti söylediler. Dışarı çıktığımda Şahinbey Belediyesi’nin iki kamyonu Pazaryerinin önüne durmuş gelene geçene bisiklet dağıtıyor. Çocuk, ihtiyar, genç demeden her gelene veriyorlar. Dağıtılan bisikletlerin akıbetini sorduğumuzda ise ihtiyacı olan vatandaşların bu bisikletleri aldıktan sonra satarak paraya çevirdiklerini öğrendik” dedi.

Hasan Öztürkmen, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin de meclisinde de bisiklet dağıtılması için yeni bir karar alındığını şöyle konuştu:

BİSİKLETLER İHTİYACA BAKILMADAN DAĞITILIYOR

” Güya 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle 100 Bin bisiklet dağıtılacak. Şimdiye kadar hiçbir 19 Mayıs’ta bisiklet dağıtılmadı. Ayrıca, vatandaşlarımızın bisikletten önce çok daha büyük gereksinimleri var. Zaten, bisikletler de ihtiyaca bakılmadan kenar mahallelerde rast gele dağıtılıyor. Bizim arkadaşlarımız şehrin kenar mahallelerine gittiklerinde tabiri caizse kapış kapış oldu, vatandaş kendilerine ne getirdiğimizi soruyor. Çünkü AKP toplumu o kadar alıştırmış bu tür şeylere.  Mitinglere katılmaları halinde kişi başı 200 TL para dağıtıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir belediyesi on binlerce gömlek dağıtmaya başladı. Buda mı 19 Mayıs nedeniyle dağıtılıyor. Gideceklerini gördüklerinden herşeyi dağıtmaya başladılar.

DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLEN 27 TIR GIDA KOLİSİNE EL KONULDU

Son günlerde, deprem nedeniyle bölgeye gelip el konulan Almanya’dan gelen bir vatandaşımızın iddiasına göre 27 TIR gıda kolisine el konuldu, bu günlerde üzerlerine AKP amblemi yapıştırılarak vatandaşlara dağıtılıyor. Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla gösterilerek Kaymakamlıklar dağıtıyor. Bütün Kızılay malzemeleri, AFAD malzemelerinin üzerlerine AKP amblemi yapıştırılarak dağıtılmaya başlandı. Halkın oyunu bu şekilde almaya çalışıyorlar. Ama bunlarında yetmeyeceğini görecekler, bu da kendilerini kurtarmayacak. Bu toplumu bu hale düşürdüler. Kendilerinin beyanına göre 15 Milyon vatandaşa sosyal yardım dağıtıldığını söylüyorlar. 15 milyon vatandaşa yardım dağıtsalar da bu onları kurtarmayacak. Vatandaşımız bunu analarının ak sütü gibi alsınlar, çünkü zaten onların vergileriyle olan şeyler bunlar. Alsınlar ama oylarını da vicdanlarına danışarak versinler.

HALKBANK ARACILIĞIYLA PARA DAĞITILIYOR İDDİASI

Adı ve soyadı bende olan bir partilimizin beyanına göre, Halkbank’ın önünden geçerken uzun bir kuyruk gördüğünü, ne olduğunu sorduğunda e – devletine gelen bir şifre ile bankaya gittiklerinde kendilerine 3 Bin TL ödeme yapılacağının yazılı olduğunu ve o parayı almak için bankaya geldiklerini öğrendiklerini söyledi. Bu partilimizin kim olduğu belli. Halkbank’ın önüne gittiğinizde sürekli uzun kuyruklar olduğunu görebilirsiniz.

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞLARINI YÜKSELTMEK İÇİN NEDEN BEKLENİLDİ ?

Ayrıca sayın Cumhurbaşkanı en düşük memur maaşının 15 bin TL olacağını açıkladı. Bunu daha önce niye açıklamadı, niye seçim gönünü bekledi. Genel başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu en düşük memur maaşının 21 bin 650 TL olacağın taahhüdünde bulunduktan sonra kendisi de memurları kandırmak için böyle bir vaatte bulunuyor. Niye şimdiye kadar bu ödemeyi yapmadınız ?

HEPSİ KURU VAATLER, TÜRKİYE 15 MAYIS’TA YENİ BİR GÜNE UYANACAK

Bu düzenlemelerin tamamı kandırmaca, vatandaşın oyunu alabilmek için kuru vaatler, hiç birinin gerçekleşme şansı yoktur. Ne yaparlarsa yapsınlar gitmekten kurtulamayacaklar, 15 Mayıs sabahı Türkiye yeni bir güne uyanacak, AKP’nin zulmünden, baskısından kurtulacak, insanlar barış ve huzur içerisinde yaşamaya başlayacaklar.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

CHP VE AK PARTİ GENÇLERİ ARASINDA KAVGA

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.