DOLAR

32,2723$% 0.09

EURO

34,8406% -0.06

STERLİN

40,6482£% 0.03

GRAM ALTIN

2.410,78%0,75

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,35

TAM ALTIN

15.754,00%0,38

ONS

2.323,44%0,01

BİST100

10.267,09%-0,10

BİTCOİN

2042943฿%-0.95102

a
alan18-kopya

“Halkın umudu İYİ Parti”

İYİ Parti Şahinbey İlçe Başkan adayı Mete Fakı, 1 Şubat’ta yapılacak kongrede demokrasinin kazanacağını, görev verildiği takdirde siyaset ve siyasilerden umudunu kesen halka inerek yeniden demokrasi yarışı içerisine çekeceklerini söyledi.

İYİ Parti’nin kuruluşundan itibaren halkın umudu olduğunu ve geleceğe dair ümitlerini artırdığını ifade eden Mete Fakı, “İlimizde ve ilçelerimizde kuruluşundan bugüne kadar il başkanlarımızdan ilçe başkanlarımıza emeği geçen Yönetim Kurulu üyelerimizden,  mahalle temsilcilerimize gösterdikleri gayret ve özveriden dolayı şükranlarımı sunuyorum.  Siyaset bir demokrasi yarışıdır. 1 Şubat ta yapılacak Şahinbey ilçe kongresinde, bu demokrasi yarışında ilk kurucu üyelerden birisi olarak, hepsi birbirinden değerli bu davaya gönül vermiş olan arkadaşlarım ile Şahinbey ilçe yönetimine talibiz” dedi.

Tek düşüncelerinin İYİ Parti bayrağını en yukarılara taşımak, iktidara giden yolda katkı sağlamak olduğunu belirten Fakı, “ Kongre sürecinde bütün gücümüzle, oluşturduğumuz liyakatli ve gayretli arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tek amacımız İYİ partimizin iktidar yürüyüşüne katkı sunmak. İktidara giden yolun yerel yönetimlerden geçer. Bizde programlı çalışma ve çabalarımızla mahalle temsilcilerimizle koordinasyonlu çalışmalar sonucunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Siyasetin kirlendiği, halktan koptuğu, toplumu geren söylemler, toplumumuzda siyasete güveni azaltmış ve halk siyasetten ve siyasilerden ümidini kesmiş duruma gelmiştir. Genç ve dinamik kadromuzla bizler inşallah bu demokrasi yarışında bayrağı tutarsak dile getirdiğimiz bu toplumsal nefreti sevgiye ve güvene dönüştürmek için bütün gücümüzle halka inip çalışacağız, ümitleri yeşerteceğiz. Siyasetten artık umudunu kesmiş duruma gelen halkımızın tekrar siyasetin içinde olmasını sağlayacak çalışmaların içinde olacağız. 1 Şubatta partimize gönül vermiş siz değerli gönüldaşlarımızı demokrasi şöleni olacağına inandığımız kongremizde görmek istiyor ve desteklerinizi bekliyoruz. Kazananın partimiz olacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

METE FAKI KİMDİR ?

1973 yılında Kilis’te doğan Mete Fakı, İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Gaziantep’te tamamladı. Gaziantep üniversitesi inşaat teknikerliğini bitirdi. Yalıtım ve inşaat işleri alanında kendi işini yapan Mete Fakı, aynı zamanda şuan Anadolu üniversitesi işletme bölümü 3. Sınıf öğrencisi, evli ve 3 kız çocuğu babası.

Şahinbey Kurucu başkan yardımcısı olarak İYİ Parti’de siyasi yaşamını sürdüren Mete Fakı, 24 Haziran seçimlerinin ardından İlçe yönetiminin değişmesi üzerine yeni yönetimde kendi isteği ile görev almadı ancak gönüllü olarak İYİ Parti’de çalışmalarını sürdürüyor.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“Kavgacı, ayrıştırıcı olmayacağız”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.