DOLAR

32,4873$% -0.06

EURO

34,8372% 0.04

STERLİN

40,7101£% -0.13

GRAM ALTIN

2.419,37%-0,10

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%0,00

TAM ALTIN

15.808,00%-0,01

ONS

2.317,93%-0,03

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1873698฿%-3.97171

a
alan18-kopya

TÜRK FUTBOLU NEREYE GİDİYOR

Türk futbolu her geçen gün kan kaybetmeye, yokuş aşağı freni boşalmış son sürat inmeye devam ediyor.  Gülelim mi, ağlayalım mı bilmiyorum.

Beşiktaş ile Gaziantep FK arasında Vodafone Park stadında oynanan karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy bence Türk futbolunda sahnelenen oyunu en ince ayrıntısına kadar izleyicilere sundu.

Beşiktaş’ın kendi sağ kanadından geliştirdiği atakta cezasahasına yapılan ortada Gaziantep FK oyuncusunun kolları tamamen kapalı ve o top gidip omuzuna çarpıyor ama hakem ne hikmetse oyuncunun tamamen kapalı kolu ile oynadığı gerekçesiyle penaltı kararına hükmediyor.

Sonra film zaten kopuyor ve yenik duruma düşen Gaziantep FK  futbolcularında verilen haksız penaltıdan dolayı moral bozukluğu baş gösterdiği gibi gol bulabilmek için rakip kaleye daha fazla adamla gidince de kalesinde iki gol daha görüyor.

Ey Alper Ulusoy, şu pozisyonu umarım bir kez daha izlemişsindir ve o adamın kolunu nereye saklayacağına dair bir fikir geliştirmişsindir.

Buradan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) naçizane bir tavsiyem olacak.

Hiç zaman kaybetmeden bir karar alın ve bundan sonraki maçlarda futbolcuların kollarını çıkarın ve maçtan sonra tekrar yerlerine monte edin. Ancak o zaman bu hakemler kolun olmadığını görürler ve böylesine rezil kararlara imza atarak sizleri de rezil etmezler.

Bu kafayla, Türk futbolu hiçbir yere gitmez…

Bu hakemlerle bu ligde Anadolu takımları ancak figüran olur, sezon başlarında belki puanları toplar ama sonlara doğru gelindiğinde işte bu kirli eller olaya dahil olur ve kendi yazdıkları senaryoyu sahnelemeye başlarlar.

Adamların tuzu kuru…

Kulüpler sezona başlarken Milyon Euro’ları harcarlar, kadrolarını kurarlar, lige başlarlar.

Taraftar, dişinden tırnağından artırır, belki de cebindeki son parayla maça gider takımının kazanması için destek verir.

Teknik adam ve futbolcular, bir hafta yaptıkları antrenmanların karşılığını puan almak için mücadele ederler.

Yöneticiler, zamanlarından, ailelerinden, işlerinden fedakarlık yaparak takımlarının sorunlarını gidermeye çalışırlar.

Peki ya hakemler; Onların tuzu kuru. Hatayı kararlar verseler de, yanlı kararlar verseler de, bilerek ve isteyerek olmayan bir pozisyonda penaltı çalsalar da maç yönetmeye devam ediyorlar.

Sahada olmasa bile VAR’da istediklerini, istedikleri zaman lime lime doğramaya devam ediyorlar.

Daha ne diyeyim ki…

Yazık, hemde çok yazık…

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ANLATMAYA GEREK VAR MI?

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.