DOLAR

32,4985$% -0.05

EURO

34,9354% 0.1

STERLİN

40,7256£% -0.1

GRAM ALTIN

2.420,75%-0,04

ÇEYREK ALTIN

3.959,00%0,02

TAM ALTIN

15.812,00%0,02

ONS

2.317,93%-0,03

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1883040฿%-3.29744

a
alan18-kopya

TÜRK ORDUSU TERHİS EDİLİYOR. FARKINDAMISINIZ…?

Yunanistan'a askeri sevkiyat  (ABD) Türkiye'yi kuşatıyor Irak ve Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'yi çevrelemeye çalışan ABD müttefikleri Şimdi de Doğu Akdeniz, Ege Merkezli büyük kuşatmaya hız verdi.

Türkiye'siz Dogu Akdenizi isteyen ABD, İngiltere, Fransa, İsrail başta olmak üzere birçok ülke bölgeye olağan üstü boyutlarda sığınak yapıyor. Doğu Akdeniz'deki savaş gemisi sayısı 200 Yüzü aştı. Son iki yılda Romanya ve Bulgaristan'daki askeri üsleri büyütüp buraları gelişmiş füzeler ve ek personel ile tahkim eden ABD Şimdi de Yunanistan'daki varlığını ve silahlarını güçlendiriyor. Çevremizde bunlar olurken biz ne yapıyoruz….!

TÜRK ordusu terhis ediliyor..

Tecrübe ve önsezilerim; diyor ki yeni bir Sevr Antlaşması mı imzalandı…? 

Yeni askerlik kanunu kabulünün onaylandığı gün Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Erbaş ve Er sayısı mevcudu bir anda yüzde 80 oranında düşüyor, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kara gücü ise bir anda yüzde 25  mevcut ile kalacak. Ordu'da sadece 75 bin Erbaş ve Er kalacak bunların da 3 ay gibi bir süreleri var. 

Bu sarmalı yürütün bakalım. Kaç ay sonra, kaç yıl sonra Kara ordusunu tekrar 300 bin kişilik bir mevcuda ulaştırabileceksiniz. Hem de bayram arifesi, hem de terör örgütlerinin eylem yapmaya başladığı bu aylarda, şu günlerde. Hem de Akdeniz ısınmışken hem de S-400 krizi devam ederken ABD aşama aşama ambargoyu başlatmışken. Hem de terör örgütlerinin sınırımızın dibinde 700 bin kişilik teçhizatlı bir güç haline geldiği günlerde..

Ey yetkililer. Ey sorumlular. Ey siyaset. Ey askeri bürokrasi Ey Milli Savunma Bakanlığı'nın işgal eden ( GENERAL ) nereye gidiyoruz.

Bop planlamasının son aşamasına mı geldik.?  Birileri ülkeyi nereye götürüyor. Askerlik süresinin; hiç bir hazırlık yapmadan, paldır küldür kısaltılması ne zamanıdır; Ne de yeridir. Bunun yaratacağı riskleri göz ardı edemezsiniz. Amacınız ve gayeniz bu ülkeyi işgale hazır hale getirmek mi..?    

Dün yapılan ve planlanan senaryolarla askeri okullar boşuna kapanmamış. Tank palet Silah Sanayi boşuna birilerine peşkeş çekilmemiş. Telekom limanlar birilerinin tekeline geçerken boşuna değilmiş.. Ziraat ve ekonomi boşuna bozulmamış. Dünya lideri ve hizmet ettiği, güçlerin planları bu olsa da bizler; Yani Yüce TÜRK Ulusu Libya, Irak, Suriye, Sudan değiliz.. Hasta yatağımızda ölmekten utanırız; Amma savaş oldumu yüzümüzde görecekleri tek şey bir TÜRK Gülümsemesi..

Ne demiş atalarımız bir Türk'ü güldürmek istiyorsan onu ölümle tehdit et.

Ve son olarak diyorum ki Amerika ve Siyonizmin planlarını boşa çıkaracak. O ruh, O cesaret, O güç sizin görmediğiniz görmek istemediğiniz; Bu kaygısı ve endişesi VATAN olan insanların asil kanlarında mevcuttur…!

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KABULLENİŞ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.