DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2058277฿%-0.66575

a
alan18-kopya

KADIN TARAFTARLAR

Önceki gün, Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği’nin Olağan Genel Kurulu ve Güçlü Kadın, Güçlü Gaziantep buluşması gerçekleştirildi.

Dernek üyesi kadınların yaşadıkları heyecan ve güzel bir organizasyon olması için ellerinden geleni yapmaları, eksik, yanlış olmaması için çaba harcamaları, Şahsenem konseriyle gönüllerince bir gece geçirmeleri görülmeye değerdi.

Bizde basın mensupları olarak, kadınlarımızın yanında yer almak, onlara güç katmak ve kadın-erkek hep birlikte şehrimizi çok daha iyi bir noktaya getirebilmek adına davete icabet ettik.

Davete icabet eden, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden temsilciler, Oğuzeli Belediye Başkanı, Gaziantep FK kulüp başkanı, yöneticileri, teknik adamı, futbolcuları, kentimizi spor arenasında temsil eden kadın spor kulüpleri (Futbol, Voleybol, Hentbol) salonda yerlerini aldı.

Ancaaak…

Spora emeği geçen, şehrimize ulusal ve uluslararası arenalarda başarıyla temsil eden, kentin sporunun gelişmesine katkıda bulunan insanlara plaket verilirken gördüklerim beni hayal kırıklığına uğrattı.

Örneğin, salonda Gaziantep Valiliğini temsilen kimsenin bulunmaması en büyük hayal kırıklığım oldu. Kent yönetiminde en tepede söz sahibi bir kurumdan bir temsilcinin katılmamasını garipsedim.

Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen katılan sevgili yöneticilerimiz; elbette katılımınız oradaki insanlara onur vermiştir, elbette bu şehrin sporuna imkanlar ölçüsünde sunduğunuz katkılar yadsınamaz ama başka programlara katılırken gösterdiğiniz özeni göstermemenizi garipsedim.

Şehrin sporuna yön veren kurum olan Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nden hiç kimsenin katılım sağlamamasını garipsedim.

Gelelim Gaziantep Futbol Kulübüne…

Kulüp Başkanı Cevdet Akınal, bazı yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Erol Bulut, futbolculardan Dicko, Djilobodji, Günay Güvenç, bazıları ev işlerinden, bazıları işyerlerindeki işlerinden ve bazıları ise çocuklarından fedakarlık yaparak kendilerini desteklemek için tribüne gelen kadınlar taraftarların bu güzel günlerinde yanlarında yer aldılar.

Kulüp Başkanı Gaziantep FK adına kendisine verilen plaketi almak için sahneye davet edildiğinde tercih ettiği kıyafetiyle sanki oraya zorla gelmiş, sahneye de yine zorla çıkmış gibiydi.

Olmadı sayın başkan… Daha ciddi bir şekilde o sahnede görmek isterdik sizi.

Sonuçta, Gaziantep gibi marka bir şehrin futbol kulübünü temsilen oradasınız ve o markaya uygun şekilde görüntü vermenizi beklemekte bizim en doğal hakkımızdır diye düşünüyorum.

Bir iki cümlede Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği’ne…

Elbette, hayatın her alanında kadınların katılımı ile çok daha güzel şeylere imza atılacağını bilmeyen yoktur. Kadın her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür, yapacağı işi eksiksiz yapabilmek için gayret gösterir. Yani, çok daha titizdir, çok daha geniş ve detaylı düşünür…

Spora kattıkları değerlerden dolayı ödüllendirilen kişi ve kurumların plaketleri verilirken, iki tane kadın futbol takımı sahneye davet edildi. Şahsen ben, futbol olduğu için bu iki takımımıza plaketlerini Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut ve takım kaptanı Günay Güvenç’in vermesini beklerken, dernek yöneticileri plaketleri takdim etti.

İşte bu olmadı…

Orada, yıllarını profesyonel anlamda futbola vermiş ve halen de aktif olarak futbolun içerisinde yer alan teknik adam ve kaptanı düşünmemenizi garipsedim.

Henüz bu işin başında, hatta hayat hikayesinin anlatıldığı ve hangi zorluklar içerisinde futbol oynamaya çalıştığını anlattığınız kadın futbolcumuz, Gaziantep FK teknik adamı ve takım kaptanının elinden plaketini alsaydı, belki heyecanı bir kat daha artacak ve kendini daha fazla çalışmaya zorlayacaktı.

Bir dahaki sefere, belki bu ayrıntılara dikkat edilir düşüncesiyle yeni dönemde başarılar diliyorum…

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MENTAL AÇLIK

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.