DOLAR

32,3765$% -0.38

EURO

34,8001% -0.22

STERLİN

40,6923£% -0.23

GRAM ALTIN

2.419,14%-0,13

ÇEYREK ALTIN

3.957,00%-0,02

TAM ALTIN

15.803,00%-0,04

ONS

2.322,28%0,13

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1882226฿%-3.83213

a
alan18-kopya

NAKLİYATÇILARDAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gaziantep Komple Nakliyatçılar Sitesi Dayanışma Derneği Yönetimi, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ederek, hem görüş alışverişinde bulundu ve hem de hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Komple Nakliyatçılar Sitesi Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Vatandaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, sitelerinin bulunduğu bölgeye yaptığı alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdiler.

Ziyarette konuşan Rıdvan Fadıloğlu, seçildikleri ilk günden itibaren Şehitkamil ilçesinin tüm bölgelerine en iyi hizmeti götürebilmek için çalıştıklarını, hedeflerinin vatandaşa daha iyi yaşanabilir bir hayat sunmak olduğunu belirterek,” Belediyecilik ekip işidir. Bizde ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin tüm bölgelerine en iyi hizmeti götürebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Hizmetlerimizin karşılığını böylesine sivil toplum kuruluşlarından almak bizleri ziyadesiyle mutlu ettiği gibi daha fazla çalışmaya da teşvik ediyor” diye konuştu.

Dernek Başkanı Mehmet Vatandaş, siteleri ile ilgili bir sorunu Belediye yetkililerine ulaştırdıklarında yakın ilgi gördüklerini ve çözüm bulunduğunu ifade ederek,” Belediye Başkanımız sayın Fadıloğlu ve çalışma arkadaşları göreve geldikleri ilk günden itibaren Komple Nakliyatçılar Sitesi ile yakından ilgilenerek, şoför arkadaşlarımızın ve sitede işyeri bulunan esnafımızın dinlenebilmeleri için bize bir park kazandırdılar. Bunun yanı sıra, sitenin üzerini uzay çatı ile kapatarak burada çalışan, yurt içinden, yurt dışından yük getiren şoför arkadaşlarımızın yazın güneşten, kışın yağmurdan korunmalarını sağladılar. Tüm bunların dışında, alt yapı ve yol çalışmalarını da yaparak bize rahat çalışma ortamı sağladılar.  Bizde bu hizmetlerin karşılığında Komple Nakliyatçılar Sitesi Dayanışma Derneği Yönetimi sayın başkan ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZİLER GÜNÜ ONURLA KUTLANDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.