DOLAR

32,3134$% -0.59

EURO

34,7289% -0.38

STERLİN

40,7695£% -0.35

GRAM ALTIN

2.409,27%-0,54

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%-0,35

TAM ALTIN

15.750,00%-0,36

ONS

2.324,61%0,25

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1852912฿%-4.71874

a
alan18-kopya

ŞAHİN, ” TÜRKİYE REKORU KIRMAYA KARARLIYIZ”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde üçüncü kez Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Fatma Şahin, Havalimanında coşkuyla karşılandı. Şahin seçimlere hazır olduklarını ve Türkiye rekoru kırmaya kararlı olduklarını belirtti.

Ankara’da düzenlenen Belediye Başkanları aday tanıtım toplantısına katılan ve üçüncü kez Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Fatma Şahin’i Gaziantep Havalimanı’nda binlerce kişi coşkuyla karşıladı.

Kendisini karşılamaya gelen ve kalabalığa hitap eden Şahin, yerel seçimlerde Türkiye rekorunu kırmaya hazır olduklarını belirterek,” Ben sizin bacınız olarak Rabbime hamdediyorum. Siz benim yol arkadaşımsınız. Siz benim Canım ciğerimsiniz. Allah sizden razı olsun” dedi.

Yerel seçimlere hazır ve kararlı olduklarını ifade eden Fatma Şahin, şöyle konuştu:

“AK Parti, şehrin derdiyle dertlenendir. AK Parti, milletin davasını sahiplenendir. Gaziantep AK Parti’dir, AK Parti Gaziantep’tir. Yerel seçimlere hazırız ve kararlıyız. Seçimlere, bacılarımızla, annelerimizle ve bütün ilçelerimizle hazırız. Bütün aile fertlerimizle seçime hazırız. AK Parti, dünyada tarih yazıyor. 21 yıl önce, ‘Önce insan, insanı yaşat ki devlet yaşasın’ dedik. 21 yıl önce milletimizin hizmetkarı olduk. Sandıktaki her oyu kendimize namus gördük. Bu her oy için AK Parti’nin bütün kadroları, gece gündüz demeden bütün kadrolarıyla büyük bir dayanışmayla sahada oldu. Yıkılmadık, dimdik yürüdük. Gaziantep için daha çok gidecek yolumuz var. Bir anne gözüyle bakıyoruz. 2 milyona anne gözüyle bakıyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Eğitim şehri Gaziantep diyerek 700 bin çocuğun eğitim sürecinde yanında olduk.”

GAZİANTEP KARARINI VERDİ

Yolumuz bahtımız açık olsun. Spor şehri Gaziantep anlayışıyla şehrimizdeki her gencin ve çocuğun spor ihtiyaçlarını karşıladık, spor tesislerimizi faaliyete geçirdik. Şu anda 71 günümüz kaldı. 18’inci defa milletimizin terazisine çıkacağız. Bu süre zarfında kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Çalınmadık kapı bırakmamaya hazır mıyız? Türkiye rekoru kırmaya hazır mıyız? Duy Ankara! Gaziantep kararını verdi”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

FATMA ŞAHİN RESMEN AÇIKLANDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.