DOLAR

32,3526$% -0.52

EURO

34,6839% -0.4

STERLİN

40,8425£% -0.24

GRAM ALTIN

2.412,83%-0,39

ÇEYREK ALTIN

3.948,00%-0,22

TAM ALTIN

15.769,00%-0,24

ONS

2.323,38%0,18

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1860025฿%-4.35299

a
alan18-kopya

İYİ PARTİ İL BİNASINA SİLAHLI SALDIRI

İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı’na silahlı saldırı düzenlendi. Saldırının ardında partisinin İstanbul İl Başkanlığı’na giden İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Hem birinci kattan hem de üçüncü kattan taammüden binamız kurşunlandı” dedi. İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada da, “Elde edilen ilk tespitlere göre, İl Başkanlığı binası ile yanındaki iş merkezi binasına mermi isabeti olduğu tespit edilmiştir. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır” denildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı düzenlendi. Parti binasındakilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Polis inceleme başlatırken saldırganın kaçtığı öğrenildi.

AKŞENER AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Saldırının ardında partisinin İstanbul İl Başkanlığı’na giden İYİ Parti lideri Meral Akşener şunları kaydetti: “Hem birinci kattan hem de üçüncü kattan taammüden binamız kurşunlandı. Daha önce dedi ki bana bugünler iyi günlerin ve lince uğradım. Ardından evim basıldı. Sonra da beni kendinle uğraştırma dedi. Bugün de partimizin İstanbul İl Başkanlığı 2 yerden kurşunlanmıştır. Biz korkmayız ama bu başka bir şey. Aziz milletim size sesleniyorum. Bu ucube sistemin devam etmesi halinde bugün bize yarın size. Cenabı Hakkın dışında bir Allah’ın kulundan korkmuyorum. Evim basıldı beraat ettiler, lince uğradım beraat ettiler. Torunuma iftira attılar beraat ettiler. Bugün bize yarın size. 1 buçuk ay sonra sandığa gideceksiniz. Helal oylarınızla bu iğrenç ve pis sistemi değiştireceksiniz.”

VALİLİK: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Bugün saat 11.00 sıralarında İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı görevlilerince Zeytinburnu İlçesi’nde bulunan İl Başkanlığı binasına mermi isabeti olduğu ihbar edilmiştir. Yapılan ihbar üzerine; ivedilikle İl Emniyet Müdürlüğü uzman ekipleri olay yerine sevk edilerek, inceleme çalışmaları başlatılmıştır. Elde edilen ilk tespitlere göre, İl Başkanlığı binası ile yanındaki iş merkezi binasına mermi isabeti olduğu tespit edilmiştir. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır.” denildi.

İL BAŞKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Biz, cesurlar hareketiyiz. Milletimize huzur getirmek için bu yola baş koyduk. Demirden korksak, trene binmezdik! Bizi korkutamazlar, bizi yıldıramazlar, bizi yolumuzdan çeviremezler” denildi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“PUSULAMIZ SAĞLAM, HEDEFİMİZ NET”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.